• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri arkadaşlar lütfen artık bir bilen???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

silenceofgoth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
7
0
36
İzmir
arkadaşlar ben dün nivea t bölgesi bandı aldım. yanında da nivea visage arındırıcı peeling 75 ml hediyesi vardı. fakat bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. üstünde haftada 2-3 kez nemli yüze uygulayın, ılık suyla durulayın diyor ama peeling nedir, ne işe yarar, nasıl yapılır bilmiyorum. sürdükten sonra durulamadan önce yüzümde belli bir süre beklemesi gerekir mi? peelingden sonra başka bir ürün sürmem gerekir mi üstüne? ve kullananlara bir sorum olacak, memnun musunuz acaba, ona göre bi tane daha alacağım?? lütfen cevap verin almam için yarın son gün.
buraya geldiğimden beri kimse cevap vermiyor. bilen varsa yardım edin lütfen, bu konulardan hiç anlamıyorum. alıyorum ama boşa mı alıyorum bilmiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben dün nivea t bölgesi bandı aldım. yanında da nivea visage arındırıcı peeling 75 ml hediyesi vardı. fakat bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. üstünde haftada 2-3 kez nemli yüze uygulayın, ılık suyla durulayın diyor ama peeling nedir, ne işe yarar, nasıl yapılır bilmiyorum. sürdükten sonra durulamadan önce yüzümde belli bir süre beklemesi gerekir mi? peelingden sonra başka bir ürün sürmem gerekir mi üstüne? ve kullananlara bir sorum olacak, memnun musunuz acaba, ona göre bi tane daha alacağım?? lütfen cevap verin almam için yarın son gün.
buraya geldiğimden beri kimse cevap vermiyor. bilen varsa yardım edin lütfen, bu konulardan hiç anlamıyorum. alıyorum ama boşa mı alıyorum bilmiyorum.

canım peeling cildi ölü derilerden arındırmak için yapılır yüzünü yıka önce sonra o peeling jelden yüzüne sür ve parmak uçlarınla hafifce bastırarak dairesel hareketlerle masaj yap bu işlemden sonra yüzünü ılık suyla iice yıka yüzünde bekletmene gerek yok ve tampon yapar gibi kurula cildin kuruyacağından biraz sonra cildine uygun bir nemlendirici kullanabilirsin.zaten düzenli olarak peeling yapmalısın böylece cildin daha canlı ve sağlıklı olur haftada 1 yada 2 kez olabilir mesela.diğer bantlarıda kullanmadan önce derin ve geniş bi kabın içine sıcak su koy biraz papatya kurusu at içine bi kaç damlada limon damlat ve yüzünü o suyun buharına tut istersen başından havlu falan ört buhar daha çok gelir bi 10 dk buhar işleminden sonra yüzünü kurulamadan bantları yapıştırırsan etkisini daha ii görürsün :34:

çook teşekkür ederim. :16:
ben garnierin 3ü bir aradasını hergün sabah gece kullanıyorum. onun etkileri içinde peeling de var, sanırım onu kullanırken bunu kullanmama gerek yok ayrıca.

çook teşekkür ederim. :16:
ben garnierin 3ü bir aradasını hergün sabah gece kullanıyorum. onun etkileri içinde peeling de var, sanırım onu kullanırken bunu kullanmama gerek yok ayrıca.

ewet canım onu kullanmana gerek yok bu bitince onla dewam edersin olmazsa ama onuda hergün kullanmanı tavsiye etmem günlük kullanım için sebamedin yüz yıkama jelini öneririm

Ben daha yeni aldim kullanmadim ama cildiniz hassassa bi kere yapin haftada cizersiniz dediler cildiniz karmaysa ve yagliysa daha iyimis kuru cildi cok cizermis soyliyim dedim :))

Back
X