arkadaşlar lütfen bakar mısınız bi sorum var bhcg 6407 ama...

gizztgr

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
225
24
298
36
kızlar merhaba :) riskli bir gebelik geçiriyorum, innohep ve progestan iğneleri+crinone jel+ecopirin ve tabi folik asit ile.
Doktorum salı günü bebeği pek iyi görmediğini ve bhcg takibi yapması gerektiğini söyledi. Salı günkü bhcg sonucum >1500 diye bi sonuç çıktı , bulunduğum yerdeki makine 1500ün üstündeki değerleri okumuyormuş, tabi bunu bana sonucu aldıktan ve 30 TL'yi verdikten sonra söylediler bugün kendi doktorumun labaratuarında yaptırdım ve sonuç 6407. Tabi doktorum "ilk değer 3000 ve üstü olsa 2.değerin güzel ama ilk değeri bilemeyiz belki 7000lerde ve düşüşe de geçmiş olabilir ben o sonuca güvenemem" dedi, cumartesi günü tekrar bhcg yaptırmamı istedi.
Sizlere sorum 6407 sonucu benim gebelik haftama göre normal bi değer mi? SAT:21 aralık 2012 geç döllenme olasılığı da varmış ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende adettim 1 hafta geçtikten sonra 3500lerdeydi. seninde nerdeyse 2 hafta geçmiş. bence degerin gayet güzel. geç dölenmede olabılır. hesaba göre 6 haftalık falan hamilesin. kese falan görünür. bakmadı mı doktorun. doktorun daha ıyı bilir tabi. stres yapma. inşallah güzel haberler alırsın. saglıkla kavuşursun bebegine...

baktı canım kesemizi gördük de kalp atışlarını duyamadık işte sata göre 6+4 olman gerekirken 5+3 görünüyo dedi, bakalım yarın tekrar bhcg bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…