- 18 Haziran 2009
- 225
- 24
- 298
- 36
kızlar merhaba :) riskli bir gebelik geçiriyorum, innohep ve progestan iğneleri+crinone jel+ecopirin ve tabi folik asit ile.
Doktorum salı günü bebeği pek iyi görmediğini ve bhcg takibi yapması gerektiğini söyledi. Salı günkü bhcg sonucum >1500 diye bi sonuç çıktı , bulunduğum yerdeki makine 1500ün üstündeki değerleri okumuyormuş, tabi bunu bana sonucu aldıktan ve 30 TL'yi verdikten sonra söylediler
bugün kendi doktorumun labaratuarında yaptırdım ve sonuç 6407. Tabi doktorum "ilk değer 3000 ve üstü olsa 2.değerin güzel ama ilk değeri bilemeyiz belki 7000lerde ve düşüşe de geçmiş olabilir ben o sonuca güvenemem" dedi, cumartesi günü tekrar bhcg yaptırmamı istedi.
Sizlere sorum 6407 sonucu benim gebelik haftama göre normal bi değer mi? SAT:21 aralık 2012 geç döllenme olasılığı da varmış ayrıca.
Doktorum salı günü bebeği pek iyi görmediğini ve bhcg takibi yapması gerektiğini söyledi. Salı günkü bhcg sonucum >1500 diye bi sonuç çıktı , bulunduğum yerdeki makine 1500ün üstündeki değerleri okumuyormuş, tabi bunu bana sonucu aldıktan ve 30 TL'yi verdikten sonra söylediler

Sizlere sorum 6407 sonucu benim gebelik haftama göre normal bi değer mi? SAT:21 aralık 2012 geç döllenme olasılığı da varmış ayrıca.
Son düzenleyen: Moderatör: