- Konu Sahibi agactabirkedicikvar
Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmamak için direk konuya geçiyorum. Benim 6 aydır sorunsuz bir şekilde devam eden ilişkim var. Ancak dün biryerde otururken konu eskilere geldi. Erkek arkadaşım bana eski kız arkadaşından bahsetti. Uzaktan akrabasıymış 1.5 yıl çıkmışlar aileleri biliyormuş. Ancak benim erkek arkadaşımın ailesi kızı önceden çok istemiş fakat sonradan istememişler yani kız biraz fazla rahatmış birde sürekli sorun çıkarıyormuş. Her neyse hal böyle olunca ayrılmışlar. Ancak benim erkek arkadaşım baya zor unutmuş. Bizde bu kızla ayrıldıktan 2 sene sonra tanıştık şuan 6 aydır beraberiz. Bana iyi ki onunla olmamış iyi ki sen çıkmışssın iyi ki beni sevmişsin iyi ki ailem onu istememiş dedi. Ben onu seni sevdiğim kadar sevseydim ailemi ikna ederdim ama istemedim iyi ki istememişim dedi. Birde kafama takılan şu geçen arkadaşlarıyla otururken ona sormuşlar işte sana geri dönse istermisin demiş o da ben onun aşkından ölüyor olsam bile asla dönmem ben şuan çok mutluyum filan demiş. Ben şimdi bu sözlere sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim :2: