Doğuma Hazırlık arkadaşlar lütfen bi bakarmısınız .bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tam ne t degil fakaz kiz ihtimali var cnm

tm canım sağol . orkdm sayfasında erkek dediler acabamıki dedim . bana biraz yukarı bakıyor gibi geldi erkek gibi sanki ama heralde kız sağlıcakla gelsin inş. sen ne yaptın canım düşüklerin olmuştu seninde benim gibi . benim 3 düşük sonrası korunurken oldu buu şükür. rabbim sanada gönlüne göre versin .

senin belirtilerinde erkek gibi oğlundaki belirtilerinle aynımı bu farklımı. bende basenlerden almadım ve kafa ağrısı bendede var ama bulantımda var. yaa ben erkek bebek özledim erkek istiyorum ondanmı erkek hissediyorum bilmem . ama kızım olursada üzülmem rabbim şükür kız yada erkek onu bana nasib etmiş .

Hayırlısı olsun. Bir kızın bir oğlum varmış zaten.

Oglumdada çok bel agrısı ve bas agrısı olmştu ve hiç bulabtım olmamişti bndada yok sukur ama bunda bas ve bel agrısı biraz daha fazla iki aylık oldu hiç kilo almadım çok sık acıkıyorum basenlerm genişlemedi karnım biraz çıktı sag yumurtlktn hamile kaldım yunurtlma takibide yaptrdım ilk oglumdada tam yumurtlma gunumde hamile kldım belkide erkk istedgmden erkk hissediyorum ama belirtilerim bole inş sennkide bnmkide erkktr senin ilk bebegnmi

canım erkek gibi belirtilerin rabbim gönlüne göre versin . 10 yaşinda bi oğlum 3bucuk yaşinda bi kizim var etrafimdada kız bebek çok . erkek bebek özledim oyüzden istiyom yoksa fark etmez . benim tüm belirtilerim kız ama erkek hissediyom sanki bi kızım daha olmıycak gibi allahım hayırlısı inş. biliyorum isteğim hissime engel oluyo . salıya tekrar gitcem bakalım inş. öğrenirim

Cnm senin resmine tekrar bktmda sanki kordonun hemen altında ufak bi çikinti diklik var gibi resim sende sen daha iyi gorursun kordonun hmn altında bi diklik var sanki varmı

Cnm senin resmine tekrar bktmda sanki kordonun hemen altında ufak bi çikinti diklik var gibi resim sende sen daha iyi gorursun kordonun hmn altında bi diklik var sanki varmı

burda göründüğü gibi işte hafif yukarı bakıyo çikinti ama tam dik değil sanki ama paralel değil çizdim üzerini dik gibi sanki ama emin olamiyorum çıkıntı nubmu anlamadım .

Knya cok saol .ALLAH razi olsun..100 msjim yokmus diye foto.yukleyemiyormusum. cok uzuldum (((boyle seylerdende pek anlamiorum.kac gundur ugrastim bosunaymis.saglik olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…