kayinvalidemin karacigerinin yaninda karacigerden daha buyuk bir kitle cikti ama karagerde degil kansermidir...melegim o benim yaa bisey olmasin...safra keseside kotu haldeymis mide bulantisi ve sirtina vuran agrisi var halsizlik istahsizlik ilkmkez basimiza geliyor nevdersiniz
Çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah.Kitle ile ilgili bir bilgimiz olacağını sanmıyorum uzmanından öğrenmek en iyisi benimde babamın karaciğerinde kitle var ama allaha şükür kanser falan değil.Ama mide bulantısı ve bel agrıları safra kesesi taşı varsa kesinlikle ondandır.
Allah şifa versin.Kayınvalidesini böyle seven ve düşünen birini görünce gözlerim doldu.Hastalık hakkında yorum yapamayacağım ama temennim yakın zamanda sağlığına kavuşması...
sehracım çok üzüldüm kayınvalidenin durumuna. konu hakkında bizlerin bişi sölemesi bnce pek mantıklı olmaz uzamn hekmlerin değerlendrrmesi daha doğru olur her zamn için. çünkü birisi burada yanlış bişi söler boşuna üzülürsün sonra. . ama safra kesesinde taş olabililr yada herhengi bir tıkanıklık. kitlenin karaciğerde olmaması bnce iyi çünkü ordan temizlemek daha zor olabilirdi . yani sen en iyisini düşün canım bnmm
benim nacizhane fikilerim bunlaar..
acil şifalar dileriimm bu arada inşAllah en kısa sürede iyileşir..