• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilişkimizde napmaliyim

istersen sen de konus chatgptyle gercek bir terapiye gidene kadar idare eder:)
site şu
chatgpt.com
mesela şoyle bir giriş yap -

simdi sana davranisimi anlatacagi.. senden bir psikolog gibi yaklaşımda bulunmanı istiyorum. gestalt'tan freud'a her yaklaşıma göre yorumlarsan mutlu olurum.
ve
devaminda fi tarihinden basla sen de bu hislerin ne zaman basladi, eski exlerle neler yasadin, alakali olduğunu düşünüyorsan aile hayatin nasildi , seni tetikleyecegini düşündüğün cocukluk anilarin var mi vs vs vs. sonra yazdigi cevaba gore soru sora sora ilerlersin.
belki az da olsa ozfarkindalik kazandirir. sonraki iliskilerinde adamin kendi sosyal hayati var diye kötü hissetsen de hislerinle basa cikip kendini dengelemeyi ogrenebilirsin
konusuyorum ama deduginiz gibi de yapayim benim asil sebep anneden gelen kontrolculuk gibi gozukuyor ama daha detayli analiz etmek gerekir tabii bakalim neler soyleyecek…

anladım. isabet olmuş o zaman. adam da hakli, kim ister her çıktığında stres olmak.
yol yakinken bitmesi de güzel.
bugun de konu degisti ben de isteyerek yapmiyorum falan dedi… bence ayrilmayip baska iki insanin hayatini mahvetmeyelim biz🤣

Ben hic yalan soylemem diyen mecbur kalmamistir.
Karsinizdakini yalanci yapar bu tavirlariniz.
Dunyaniz ne kadar kucukse icindeki seyler o kadar buyuk gorunur.
Dunyanizi genisletin.

Ben hic yalan soylemem diyen mecbur kalmamistir.
Karsinizdakini yalanci yapar bu tavirlariniz.
Dunyaniz ne kadar kucukse icindeki seyler o kadar buyuk gorunur.
Dunyanizi genisletin.
aslinda aktif biriyim piyano caliyorum tiyatro yapiyorum ise gidiyorum okula gidiyorum egitimler aliyorum ama nasilsa kafaya takmamayi basaramiyorum.. acikcasi biraz basardim son donemde ama tamamen yenebilir miyim bilmiyorum. sizin var mı tavsiyeleriniz

oturmasin demiyor ki kimse zaten istedigi kadar cikip oturuyor sorun su ben icten ice sinirlenip bazen trip atiyorum o da trip attigim icin sinirleniyor ve kavga ediyoruz. kontrolculuk cocukluktan gelen bir oruntudur olmayin o zaman diyince olmamak kolay degildir. yorucu biri degilim durustluk istiyorum. ciktigi zaman da hic cikmasan olmaz mi vs demedim
Bunaltmiyorum bunaltıcı değilim demişsiniz ama trip atmak da çok bunaltıcı bir davranıştır. Adam sosyal biri belli ki haftada 5 kere dışarı çıkıyorsa öyle kabul edeceksiniz yapacak başka hiçbir şeyiniz yok. Bu cümleyi kendinize hatırlatıp tekrarlayıp durun bence. Başka türlü olmaz

kendimi sizi sevmeyen arkadası yerine koydum.. ve haklı buldum 😂😂

gözünüzü seveyim evleneceğiniz adam dahi olsa birbirinizin hayatına bu kadar karışmayın ya hu! ne haddinize?

bu gğven problemi falan değil. sağlıksız, toksik, olgun olmayan bir takıntı. kendinize bu kötülüğü yapmayın.

beni de biri sürekli darlasa ben de yalan söylemeye meylederdim.

Bunaltmiyorum bunaltıcı değilim demişsiniz ama trip atmak da çok bunaltıcı bir davranıştır. Adam sosyal biri belli ki haftada 5 kere dışarı çıkıyorsa öyle kabul edeceksiniz yapacak başka hiçbir şeyiniz yok. Bu cümleyi kendinize hatırlatıp tekrarlayıp durun bence. Başka türlü olmaz
tesekkurler oyle yapmayi deniyorum

Back
X