Adetime 18 gün var son 1 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle dünden beri özellikle sol gogsum ve göğüs ucum asiri sızlıyor karnimda da hafif kiramp var sizce bunun sebebi nedir
Adetime 18 gün var son 1 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle dünden beri özellikle sol gogsum ve göğüs ucum asiri sızlıyor karnimda da hafif kiramp var sizce bunun sebebi nedir
bende ondan şüphelendim aslında ama daha önceki aylar sadece adetime 2 3 gün kala goguslerimde hassasiyet yaşardım o zaman ben bunu mu anlamaliyim şuan korunmasız ilişkide hamile kalma şansım yüksek dimi
Adetime 18 gün var son 1 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle dünden beri özellikle sol gogsum ve göğüs ucum asiri sızlıyor karnimda da hafif kiramp var sizce bunun sebebi nedi.
Yumurtlama gününüze yaklaşmış olabilirsiniz bekarken farkedilmeyen yumurtlama belirtileri evlendikten sonra daha iyi farkediliyor ,1 haftadan uzun sürerse yinede bir doktora görünün derim ben geçmiş olsun