Evet maalesef 5 yıldızlı otel fiyatı gibiİmzaladım . Bende karavan almayı çok istiyorum ama durumlar böyle ise zaten 5 yıldızlı bir otele giderim.
Malum benzin fiyatları da inanılmaz pahalı. Yani sizin düşündüğünüz gibi zaten ekonomik bir tatil olmaz ki tatiliniz.
İnşallah gönlünüzce olsun..Tamamdır. İmzaladım.Herşey bu kadar zor olmamalı. Birşeylerde kolaylaştırılmalı diye düşünüyorum. Hayatı her yönden pahalı yaşamak zorunda olmamalıyız.Karavanımız olsa diye hayalini kuranlardanım. Kim bilir belki birgün olur.
Hayaliniz gerçek olur umarım.. Bizim de hayalimizdi ve Türkiye de Karavanlarla ilgili bunca olumsuzluklara rağmen gene de vazgeçemiyoruz.imzaladım karavan hayaliyle yasayan biri olarak
Teşekkürler imza için..Rail grupları derken.. nerede mesela?imzaladım. rail gruplarında paylaşırsanız daha çok kişi imzalar.
Facebook kullanmıyorum maalesef. O yüzden burda linki paylaşmıştım ancak, link paylaşmak forum kurallarına aykırıymış. linki kaldırmışlar..Facebooktaki karavan gruplarında da paylaşın herkes çok şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?