• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen cevap verin

nur6060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Son adet tarihim 20 Hazirandı. 18 Temmuzda adet görmem gerekiyordu 1gün gecikince test verdim şu şekilde
19Temmuz: 223
21Temmuz:365
23Temmuz:1148
Bugün betam çok artmış. Aslında bu güzel bir şey ama çok hızlı arttığı içinde eşim biraz korkuttu. Doktordan haber bekliyorum aranızda yaşayan var mı bunu

Benim 84’ten 327’ye çıkmıştı 48 saatte. Şuan 15 haftalık hamileyim

Eşiniz bu konuda ne kadar bilgili ve korkusu var anlamadım ama öncelikle hayırlı olsun💐 bundan sonraki betalarınız daha da hızlı yükselecek bu çok güzel ve sağlıklı olduğunun göstergesi

Nasıl öğrendiniz belirtileriniz varmıydı
Planlı bir gebelik olduğu için regl tarihimden 4-5 gün önce test yapmaya başlıyordum testle öğrendim regl tarihimden önce. Daha önce burda yazılan bütün belirtileri yaşayıp negatif gördüğüm ay da olmuştu o yüzden hiç belirti dinlemedim bir daha ☺️ denediğimiz 4. Aydı

Planlı bir gebelik olduğu için regl tarihimden 4-5 gün önce test yapmaya başlıyordum testle öğrendim regl tarihimden önce. Daha önce burda yazılan bütün belirtileri yaşayıp negatif gördüğüm ay da olmuştu o yüzden hiç belirti dinlemedim bir daha ☺️ denediğimiz 4. Aydı
Anladım allahım sağlıkla getirsin. Benimde planlı günler gecmiyor adet öncesi silik cizgi cıktı ama netti kanda 1.20 cıktı doktor bekle dedi ve adetim 4 gün geçti ve tüm belirtiler de var şaştım kaldım test yapmaya korkuyorum valla napicam bilmiyorum

Anladım allahım sağlıkla getirsin. Benimde planlı günler gecmiyor adet öncesi silik cizgi cıktı ama netti kanda 1.20 cıktı doktor bekle dedi ve adetim 4 gün geçti ve tüm belirtiler de var şaştım kaldım test yapmaya korkuyorum valla napicam bilmiyorum
Bazen idrar yolu enfeksiyonu vs gibi enfeksiyonlar da testi pozitif çıkarıyormuş. Bi de piyasada insanı yanıltan çok test var. Ben hep predictor early kullandım bi de awox elimde ikisinden de bulundurup teyit etmek amaçlı kullandım. İnşallah hayırlısıyla siz de kan da görürsünüz

Son adet tarihim 20 Hazirandı. 18 Temmuzda adet görmem gerekiyordu 1gün gecikince test verdim şu şekilde
19Temmuz: 223
21Temmuz:365
23Temmuz:1148
Bugün betam çok artmış. Aslında bu güzel bir şey ama çok hızlı arttığı içinde eşim biraz korkuttu. Doktordan haber bekliyorum aranızda yaşayan var mı bunu

Korkulacak değer yok ki boşuna endişe etmeyin benimde devasa uçuyordu betam iki kese gördük birinde embriyo göründü diğeri boştu Dr. Bundan kaynaklanıyor dedi.

Ayyy kızlar Allah razı olsun sizden iki kaybım var o yüzden endişeleniyorum bu da mı sağlıksız olacak diye ama Rabbim ne derse o olur. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Back
X