- 23 Temmuz 2025
- 20
- -25
- 1
- 30
- Konu Sahibi kedokedocuk
Arkadaşlar öncelikle merhaba burada henüz yeniyim bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum daha önce buna benzer durum yaşayan oldu mu bilmiyorum. Birini gerçekten seviyordum ve evlilik düşünüyorduk güya mantığımız uyuşmadığı için severek ayrıldık ayrıldığımız zaman bile hâlâ sevdiğini söylüyordu ancak her barışmamızda tekrar ciddi kavgalarımız oluyordu sebebi o ayrılık içinde ben hiç kimseye gitmiyordum o her boşlukta birini ekliyodu veya işte hatta sanırım beraber bile olmuş günahını almim ama öyle hissettim barışıp bunları duyunca tekrar bitiyordu ve suçlu olan kıskanç olan taraf ben oluyordum .Her neyse bi süre sonra artık bitti ve o hâlâ paylaştığım yorumlara denk gelince beğeni koydu ve ben tekrar bur araya geliriz diye ümitlendim sonuç 1 ay sonra aynı iş yerinde çalışan eski flörtü ile çıktılar
3,4 ay sonra nişan yaptılar ve sonrası 1 yıl a denk geldi işte evlendiler Çok saçma biliyorum ama bana yazacak gibi geliyor bu günlerde aşırı yoğun hissediyorum bunu tabii ki asla konuşmam cevap vermem ancak bu yoğun bir his neden olur