yi aksamlar hepinizi, daha yeni üye oldum icimi döküp sizlerin yardimina inandigim icin.
Nasil baslasam bile bilmiyorum. Ben 7 sene biriyle birlikteydim nisanliydik ve güzel giden bir iliskimiz vardi. Benim ailem onu onun ailesi beni ve biz birbirimizi cok seviyorduk. Herkes örnek bir cift olarak görüyordu bizi, ne onu bensiz ne beni onsuz anmiyordu kimse, bir nevi birlikte büyümüsdük. Son senelerde artik benimle birlikte olmak istiyordu ama ben herzaman karsi cikiyordum yani anlicaginiz aramizda o hic yasanmadi. Dügünümüz icin hazirliklar yapiyordukki baska kizlarla sirf birliktelik icin görüsdügünü ögrendim tabiki yikildim. Ama tuafdirki icim biranda sogdu ona karsi sanki bir yabanciyla birlikteymisim gibi hissettim. Hemen ayrilmak istedim dügün 7 sene hic birseyi umursamadim zaten. Cagirdim onu annem babam yoktu yazligimiza gitmislerdi dedim böyle böyle birsey duydum tabiki yalanladi ama yalan olmadigini biliyordum. Ona söyledim benim icin artik bittigini bu sekilde asla devam edemicegimi, kendisi cok sinirlendi o sinirle bana siddet uygulamaya basladi ve sonra en kötüsüde tecavuz etmek istedi. Ayrilmiyayim diye.Hersey cok cabuk oldu ve bir nevi basarmisdi ama sonra neyaptigini farketti birden aglamaya basladi. Ben soktaydim aslinda aglamadim bile cok tuaf birseydi. O cikti gitti saatler sonra basimdan gecenleri algilayabildim ve basladim aglamaya. Kötü olan kimseye anlatamadim. Konuyu kendi basima kapatmaya calisdim ama bekaretime zarar verdigini düsündügüm halde ona dönmeyi asla düsünmedim ve o günden sonra zaten benim icin bitmisdi hic birseyine karsilik vermedim esyalarimi topladim ve yazliga ailemin yanina gittim bende. Aileme anlattim anlasamadik dedim tabi yikildilar cunku hersey dört dörtlüktü dügüne bir kac ay kaldi neden diye sordular bende siddet uyguladi deyince kizim iyiki böyle olmus allahin sevdigi kullariymisiz dediler devamini bilseler olay cikardi. Annem cok zor günler gecirdi ama ben aksine üstümden bir yük kalkmisdi sanki böyle yeniden dogmus gibi özgür mutlu rahat hissediyordum kendimi.
Sonra bütün yazi yazlikta gecirdim birtek bir kiz arkadasimla konusmusdum daha dogrusu facebookta yazisdik öyle ama konuyu kapatmak bidahada acmak istemedim. Yazin orda biriyle tanisdim hergun ayni plajdaydik ve tuafdir ki onu hergördügümde kalbim agzima cikicak gibiydi yani aklimda ne yasadiklarim ne o insan ne gecmis hic birsey yoktu. Sadece onu dusunuyordum ama tanismamisdik henüz ve bir zaman sonra ortak arkadaslar araciyla ayni ortamda bulunduk ve tanisma firsatimiz oldu oda ayni sekilde benim gibi etkilenmis meger. Ne ben ona dair birsey biliyordum ne o bana dair birsey, arkadaslarim gecmisimdeki insani unutmak icin o insanla görüsdügümü saniyorlardi ama hic öyle degildi gercekten cok etkilenmisdim hersaniyem onu düsünmekle geciyordu düsündügüm tek sey artik bakire olmamamdi. Bunun üzerine bir arkadasim muayene olmam gerektigini sonucta belki anlik birsey oldugu icin bozulmamis olabiliceginide söyledi ve ben doktora gidip muayene oldum ve de ögrendim ki bakireymisim bisey olmamis.
Gel zaman git zaman birden biz cikmaya basladik. Hersey rüya gibiydi sanki ilk defa birine inanmis guvenmis asik olmusdum öyle hissediyordum. Cok baglandim ve aileme bile acikladim daha dogrusu anneme oda ablasina annesine vs. Onunda gecmisde iliskileri olmus ama bana ilk defa birisine karsi bu kadar yogun seyler hissettigini söylüyordu bende ilk defa ona. Sonra birgun ben evdeydim beni aradi konusmamiz lazim diye cok sinirliydi korktum aklimda sorularla gittim biyer vardi hep bulusdugumuz issiz biyer birden bagirip cagirmaya basladi hakaret etmeye basladi beni itti cok agir küfürler etti sen gördügüm en buyuk yalancisin vs. Neoldu diye sormaya kalmadi bana telefonundan arkadasimla konusmami gösterdi isin kötüsü yazismada ona cok baglandigimi ama bakire olmadigimi söylersem herseyin bozulcagini anlatmicagimi falan yazmisdim. Ona orda yasadiklarimi söyledim ama nafile inanmadi ve orda ayrildi benden. Bende sürekli mesajlar attim bakire oldugumu ama basimdan bu sekilde birseyin gectigini anlattigim mesajlar, sonrada eski nisanlimi aradim küfürler ettim ona ve beni düsürdügü durumu söyledim oda özür diledi pisman oldugunu beni kaybetmemek icin yaptigini yazdi. bende o yazismayi cekip gönderdim ona zaten ondan sonra aralarindada konusmuslar itiraf etmis. Ama aklina kurt düsmüsdü birkere iliskimiz 1,5 sene böyle devam etti fakat neredeyse hergün bana bunun lafini ediyordu. Benim ailemde onun aileside bir olmusdu aslinda hersey cok güzel gidiyordu. Ve birgün benimle birlikte olmak istedigini söyledi ona karsi okadar zayiftimki karsi koyamadim bile bunun icin yargilamayin beni lütfen zaten gecmisde yasadiklarim beni böyle bir konu yüzünden aldatmis bir nisanlidan sonra birdaha yasamak korkusuyla onunla oldum. Yasadiktan sonra birden o sevdigim insan gitti yerine gözü dönmüs bana birsürü kötü hakaretlerde bulunan biri geldi cünkü kanamamisdim ve rahat bir sekilde olmusdu. Bakire olmadigimi ona 1,5 senedir kandirdigimi bana inanmakla ne büyük bir hata yaptigini bagirda cagirda bende aptalligima yaniyordum nasil olduda kendimi böyle bir insana emanet ettim diye. Ama tuafdirki ayrilmadik o aklindakilerini benim yüzüme vuruyordu ben ona düsündüklerimi. Sonra 1 ay bu sekilde gecti ve biz tekrar denemek istedik yani hic aklimizda yokken o sekilde gelisdi ne ben ne o düsünürdü ama oldu ve busefer kanadim. Ve bunu gördükten sonra cok güzel seyler dedi,bana inanmak cok istedigini cok deger verdigini evlenmek istedigi insan oldugumu söyledi. Hersey iyi gidiyordu fakat bu konuda hep gündemizdeydi nasil dayandim bilmiyorum ama aaylar sonra bana ne dese begenirsiniz ?
Demet sen beni kandirdin yalan söyledin hep düsünüyorum bakire degilsin bakire olsaydin su söyle olmatdi bu böyle olmazdi vs neler neler ! Ayrildi anlicaginiz ama oda aci cekiyordu ögrendim ki ickiye vermis kendini cok yipranmis bende o zaman doktora gittim anlattim yasadiklarimi bakalim bi dedi sonra kizlik zarin esnek oldugunu söyledi onu getirirsem ona daha önce bir cinsel hayatimin olmadigini vajina yapisindan anlatbilicegini söyledi. Ayrilali baya zaman gecti ve simdi benden nefret ediyormus adimi duymaya tahammül edemiyor.
Bense cok kötüyüm canim cok yaniyor yapmadigim icin cok zoruma gidiyor doktora gidelim yazdim hic cevap vermedi yazmiyorum artik ama herkese beni kötülüyormus .. Cok uzun oldu ama neyapbilirim nasil kendimi ispat edebilirim, amacim dönmesi degil kendimi ispat etmek bu sekilde kala kalmak cok üzüyor beni. Neolur bir akil verin bana yardim edin

Simdiden tesekkür ederim hepinize