arkadaşlar lütfen sizden dua istiyorum.

Sirenas cnm herşey gönlünce olsun rabbim dualarını kabul eder inşallah. Dualarımız seninle:Saruboceq:
Benim ilk denemem negatifti değerim 1 di. Dr. 10 çıksaydı tekrar test yapardık demişti. Seninki 5 e yakın çıkmış ve daha teste 3 gün kala. Cnm yüreğini ferah tutmaya çalış yükselmesi büyük ihtimal gibi geliyor bana.
Sonuçta hiç bu kadar da çıkmazdı gebelik oluşmasaydı. Rabbim bilir tabiki elimizden gelen tek şey dua etmek ve sabretmek.

biraz aceleci davranmışsınnn..ama umutlu ol arkadaşların dediği gibi 0 çıkmamış sonucundaa belkide geç tutunmuşturr sana bebeğinn....
inşş katlanır değerinn ve sende anne olursun......tabii bizlerde inşş oluruzz.....
aminnnnnnn

Sirenas cnm herşey gönlünce olsun rabbim dualarını kabul eder inşallah. Dualarımız seninle:Saruboceq:
Benim ilk denemem negatifti değerim 1 di. Dr. 10 çıksaydı tekrar test yapardık demişti. Seninki 5 e yakın çıkmış ve daha teste 3 gün kala. Cnm yüreğini ferah tutmaya çalış yükselmesi büyük ihtimal gibi geliyor bana.
Sonuçta hiç bu kadar da çıkmazdı gebelik oluşmasaydı. Rabbim bilir tabiki elimizden gelen tek şey dua etmek ve sabretmek.

canım çok çok teşekkür ederim. kendi acın daha taze iken bana moral oluyorsun rabbim senin kucağını doldursun canım. kalbinin bu güzelliği en kısa sürede sana bebiş getirsin canım.

biraz aceleci davranmışsınnn..ama umutlu ol arkadaşların dediği gibi 0 çıkmamış sonucundaa belkide geç tutunmuşturr sana bebeğinn....
inşş katlanır değerinn ve sende anne olursun......tabii bizlerde inşş oluruzz.....
aminnnnnnn

inşallah canım ben de sende bu topikteki herkes te hamile kalır. azospermiden tüp bebek yapar duruma geldik buna da şükür canım. sen de tüp bebek tedavisine yeni başlamışsın. allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin sana ve hepimize canım...

densere katılıyorum canım..12. gün değerin katlanırsa en azından ikinci testi isteyebilir..başka bir topikte birininde çok düşükken ıkına sıkına katlanmıştı ve hamileydi..inşallah seninde öyle olur canım..ama keşke o kadar erken yaptırmasaymışın ama seni anlıyorum insan o strese dayanamıyor...

sirenas canim allah büyük sen umudunu yitirme bende cok korkuyorum bugün transverimin 12 günü ve ben hala test yapmadim okadar cok korkuyorum ki sana anlatamam hadi negatifse hadi o cifr cizgiyi göremessem allah bi sekilde sabrini veriyo ama zamanla geciyo yarim 13 günüm test yapsammi diyorum yada pazartesiyi bekleyiyimmmi ayy ben napcam allah yardimcimiz olsun insallah bebeislerin seni birakmamistir canim

sirenas senle kaderimiz aynı benimde 12 gün 5 çıktı 2 günde bir hep kan testlerim yapılıyor hep ikiden fazla katladı doktorum hamilesin fakat geç tutunmuş o yüzden düşme tehlikesi yüksek dedi dikkat et kendine ağır kaldırma allah sanada yardımeder sıkma canını ben çok ağlamıştım ama yükseldişimdi her tahlil sonucunda katlamayacak diye strese giriyorum allah herkesin bebişlerini kucağına versin

densere katılıyorum canım..12. gün değerin katlanırsa en azından ikinci testi isteyebilir..başka bir topikte birininde çok düşükken ıkına sıkına katlanmıştı ve hamileydi..inşallah seninde öyle olur canım..ama keşke o kadar erken yaptırmasaymışın ama seni anlıyorum insan o strese dayanamıyor...

canım ben de senin hikayeni okudum. herkes bi çocuğun var diyor ama ben senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. sevdiği adamdan bir çocuk sahibi olmak ona evlat verebilmek bambaşka bir şeydir heralde. bu düşüncen için özellikle senin hamile kalman için dua ediyorum. allah senin ve eşinin mutluluğunu bozmasın. umarım kısa sürede bebişin gelir 4 kişilik bir aile olursunuz.

sirenas canim allah büyük sen umudunu yitirme bende cok korkuyorum bugün transverimin 12 günü ve ben hala test yapmadim okadar cok korkuyorum ki sana anlatamam hadi negatifse hadi o cifr cizgiyi göremessem allah bi sekilde sabrini veriyo ama zamanla geciyo yarim 13 günüm test yapsammi diyorum yada pazartesiyi bekleyiyimmmi ayy ben napcam allah yardimcimiz olsun insallah bebeislerin seni birakmamistir canim

canım korkunun ecele faydası yok. bence yarın yap artık. yarın ben de yapıcam. şimdiden dualara başladım. senin için kenzul arrş duasını okuyacam tabi 3 ihlas fatiha kureyş nas ve felak suresi ile allah kabul eder inşallah canım. ben hayırlsını istiyorum. zor yollardan geldik buralara. tüp yapıcak durumda bile değildik. evlatlık ya da donörlük düşünün dendi bize. çok şükür şimdi en azından umudum var bu olmassa şubata inşallah. unutmadan fetih suresini ve hz. zekeriya nın duasını da okumadyı unutma. bi de 21 tane salat-ı tefriciye okuyarak git allah kabul eder inşallah canım. pek dindar bir insan sayılmazdım ama allah kendini bize çok güzel hatırlatıyor. onun ol diyeceği noktadayız inşallah sana da bana da ve diğer arkadaşlara da ol diyecek.

sirenas senle kaderimiz aynı benimde 12 gün 5 çıktı 2 günde bir hep kan testlerim yapılıyor hep ikiden fazla katladı doktorum hamilesin fakat geç tutunmuş o yüzden düşme tehlikesi yüksek dedi dikkat et kendine ağır kaldırma allah sanada yardımeder sıkma canını ben çok ağlamıştım ama yükseldişimdi her tahlil sonucunda katlamayacak diye strese giriyorum allah herkesin bebişlerini kucağına versin

ya ben umutlanmıycam dedikçe beni umutlandırıyorsunuz . yarın 11. gün bakalım artık. ben çok fena ciğerlerimi üşüttüm. suçu hep ona atıyorum. ama canım ben hayırlısını diliyorum. sağlıklıysa devam etsin diyorum. inşallah ikimizin ki de sağlıklıdır ve devam eder. sen test stresini her iki günde bir yaşıyorsun.allah yardımcın olsun canım. bu uğurda emeğimiz büyük allah yüzümüze baksın.

sirenas canim ne güzel yazmissin insallah bebeklerimize kavusuruz bunu cok istiyorum bende cok seyler yasadim bilmiyorum belki okumussundur ben 5 yillik evliyim evliligimin 2 yili bebek istemedik sonra neler neler oldu 2 defa dis gebelik yasadim 2 düsük 1 bos gebelik 1 histeroskobi 1 tüp bebek enson bu dis gebeligim 3 ay önceydi ve bunda yumurta kanalimi aldilar ben cok kötü oldum ama allah icimdeki umudu yok etmedi ve ben 2 denememi yaptim dedimya bugün 12 günüm ve ben cok korkuyorum budami olmuycak acaba diye inanirmisin test yapamiyorum tek cizgiyi görmek istemyiorum cok feci bisey bu 32 yasimdayim ve ben anne olmak istiyorum allah yardimcimiz olsun beklemek cok zormus inan bu 12 günü nasil gecirdim sana anlatamam gözlerimin önüne bakamiyorum bile mosmor beklemekten aynalara küsüm ben allahim emeklerimizi bosa cikarmasin bizlere bir evlat varsin hayirlisinlan yarabbim

sirenas canim ben seninicin kenzül ars duasini okudum canim tefriciyede var ondanda okuyalim kactane okuyabilirsek allah bizi duyar görürü canim aglamayalim dua edelim allah kabul eder ben allahima güveniyorum bugün olmasa birgün mutlaka bize bebek verecek ama allahim fazla aratmasin rabbim insalah hemen olur ben cok umutsuzum ama genede bukadar hamileleik yasadim hep sonu iyi olmadigi icin acaba genemi diye cok korkuyorum allah korktuguma ugramasin insallah

sirenas sen transverden sonra yattinmi evde kac gün yattin haaaa birde ben 12 gün oldu halan yatiyorum bi´liyomusun ondanada cok zor gecti beklemek hakkim da hayirlisi diyorum bekliyorummm

sirenas sen transverden sonra yattinmi evde kac gün yattin haaaa birde ben 12 gün oldu halan yatiyorum bi´liyomusun ondanada cok zor gecti beklemek hakkim da hayirlisi diyorum bekliyorummm

canımsın ya sen hakikatende çok şey yaşamaşsın. tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum. inşallah hamilesindir. allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. ben ilk iki gün tuvalet dışında kalkmadım ama su içmekten neredeyse günün yarısını orda geçirdim. ohss oldum onun için günde iki serum yedim. 3. günü şiddetli öksürük nedeniyle doktora gittim. 1 saat yolculuk yaptım. doktor bana çok kötü dedi ve hiç bir şey veremedi. bal zencefil karabiber ılık sütle yatıştırmayı denedim. ama hala çok fena öksürüyorum. evde sürekli dolandım. 6. günden sonra iğneler için sabah akşam çıktım artık. öyle geçirdik. raporum pazartesi günü bitiyor. ama işim hep kimyasallarla doktor tahlil gününü de bana pazartesi verdi. ama yarın yapıcam çünkü çok tehlikeli hamiş isem izin isteyeceğim. bu gün adet günümdü olmadım. hayırlısı artık canım. allah hepimizi o şımarık bebişlerimize kavuştursun. duan için çok teşekkür ederim canım. ben de duanı şimdi okuyacağım allah kabul eder inşallah. bu arada ben de 29 yaşındayım. 3,5 yıllık evliyim.

sirenas cnm bendede öksürük olmuştu vede dr um bana danışmadan ıhlamur bile içme demişti..içtiklerini dr una danış cnm...

sirenas cnm bendede öksürük olmuştu vede dr um bana danışmadan ıhlamur bile içme demişti..içtiklerini dr una danış cnm...

doktorumun dediklerini yaptım canım ben de. ama bal ve çeşitleri dışında bi şey vermedi. bi tane öksürük şurubu verdi. naneli şeker daha etkili bence. şurubu bitirdim bi işe yaramadı. meğersem bu ilaçlar bizim bağışıklık sistemimizi mikroplara açık hale getiriyormuş. çoğu insanda bu durum meydana geliyormuş.

inşallah yarın testte güzel sonuçlarla dönersin..

justing nasılsın canım,tekrar tedavi ye başlıyacak mısın.dinleniyor musun..

inşallah yarın testte güzel sonuçlarla dönersin..

justing nasılsın canım,tekrar tedavi ye başlıyacak mısın.dinleniyor musun..

slm meltemcim..yumurta rezervine bakılan AMH diye bir test varmış.onu yaptırıcam.dr um ona göre zaman belirlicek..yani acele etmemiz gerekip gerekmediğine bakıcak..aslında ben biraz toparlanıp yaza düşünüyordum ama bu teste göre karar vericez artık...

Back
X