• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar lutfen sizin onerilerinize ihtiyacim var

:KK57::KK57:babanla oyun oynuyorduk filan desen insan hangi yaşta olursa olsun anne babasını o vaziyette görse psikolojisi bozulur

daha küçük belki inanır oyun olduğuna

daha dikkatli olun lütfen yazık çocuğun düştüğü vaziyete

Normalde hep dikkat ediyorum.Uyutuyorum bizim kapiyi kilitliyorum ama dun ne olduysa artik :( kilitledim diye hatirliyordum kilitlememisim cocukta korkmus geldi yanimiza:(

Normalde hep dikkat ediyorum.Uyutuyorum bizim kapiyi kilitliyorum ama dun ne olduysa artik :KK43: kilitledim diye hatirliyordum kilitlememisim cocukta korkmus geldi yanimiza:KK43:
ay yavrum babam annemi boğazlıyor filan diye düşünmüştür o vaziyette görünce, sormazsa birşey söylemeyin o vakit

Kesinlikle oyun falan demeyin.
Normal hayat akışında devam edin.
Çocuğu gözlemleyin duygu durumunda bir degisiklik varsa ve sorarsa eğer duruma el atmak gerekebilir.

Cok kotu olmus ama kusura bakmayin guldum tam o pozisyonda cocugu gormenizi dusununce:KK48:
Anlamadigim kapi kilitliymis nasil gelmis gormus? Sanirim birsey hatirlamaz ama hatirlarsada oyundu falan dersiniz

Kapi kilitli sanmistim,ama kilitlememistim.Gulebilirsiniz ben bile yazarken guldum :D Bildiginiz kapiyi acti geldi anne korkuyorum dedi ertesi gun babaannesiyle dedesinin yaninda dun aksami anlatti babam annemi ezdi diye :KK16:

sakın oyun falan demeyin sakın!!!!!
başkası bunu kullanabilir..
hatta böyle birşeye maruz kalsa en güvendiği kişi annesi oyun dediği için farkına varmaz ve söyleme gereği bile duymaz..
Doğan Cüceloğluna sorulmuştu bu hayat normal akışında devam etsin hiçbir açıklama yapmayın aksi bunu içselleştirmesine yarar demişti..
netten araştırın eminim sadece sizin başınıza gelmemiştir

Hayir ben cok pismanim :( daha evleneli 1 sene olmadi ve calisma hayatimizda da cok yogun oldugumuz icin birbirimize vakit ayiramiyorduk.Cocugun girecegini nerden bilebilirdim.

Bende uzuldum cocuga ama o ani aklimda canlandirinca gulmeden duramiyorum valla:KK48:

Eskiden ayri oda bile yokmus herkes ayni yerde yatiyormus illa ki anne babasini o durumda goren cocuk olmustur yani dogal bisey mi desem bilemedim simdi:KK70:
Allah'tan cocugun yasi kucuk pek anlamaz diye dusunuyorum

Buyuyunce unutur tabiki ama suanda ona gercekten cok garip geliyor.Babaanesine babam annemi ezdi bile dedi :) :) :)

bence açıklama yaparak bilinçaltında yer etmesine izin vermeyin. unutur yüksek olasılık. bir daha da yakalanmayın

Oooo kuzum kıyamam ya :KK43: o sormadıkça hayatınıza normal devam edin. Uyku sersemi ve yaşı daha küçük pek anlicağını sanmıyorum.Ama sakın oyun demeyin bunu pekiştirirse beyninde allah muhafaza biri birşey yapsa oyun zanneder :KK43:

Soruyor iste melegim :(

Hayir ben cok pismanim :( daha evleneli 1 sene olmadi ve calisma hayatimizda da cok yogun oldugumuz icin birbirimize vakit ayiramiyorduk.Cocugun girecegini nerden bilebilirdim.

Oncelikle sevismek dogal bir olay.
bunu cocugun gormesi psikolojisini altust etmez bana kalirsa...
evin icinde mahrem sinirlar yeterince cizilmisse hele hic sorun olmaz.
evde kufur siddet ihmal saygisizlik hak cigneme gibi durumlarin olmasi anne babayi altta ustte gormekten cok daha yikici oluyor.
Adem Gunes cocugu gormezden gelip hissizce aglamalarini gormezden geleceginize yahut hakaret edip asagilayacaginiza vurun evet evet vurun daha iyi dediginde sok olmustum...
yani sex yaparken sizi gormesini cidden buyutmeyin ama kavga ederken dovusurken hakaret ederken aglarken gormesin misal...

Babanla biz birbirimizi seviyoruz ve sarildik yattik sarilarak yatabilir evli ve yetiskinler.
sende buyuyup bir yetiskin oldugunda evlenip esine sarilir uzanirsin yavrum...boyle bisey olabilir

Babanla biz birbirimizi seviyoruz ve sarildik yattik sarilarak yatabilir evli ve yetiskinler.
sende buyuyup bir yetiskin oldugunda evlenip esine sarilir uzanirsin yavrum...boyle bisey olabilir

Gercekten mantikli,yorumun icin tesekkurler :)

• Beğen
Reactions: nio
Oncelikle sevismek dogal bir olay.
bunu cocugun gormesi psikolojisini altust etmez bana kalirsa...
evin icinde mahrem sinirlar yeterince cizilmisse hele hic sorun olmaz.
evde kufur siddet ihmal saygisizlik hak cigneme gibi durumlarin olmasi anne babayi altta ustte gormekten cok daha yikici oluyor.
Adem Gunes cocugu gormezden gelip hissizce aglamalarini gormezden geleceginize yahut hakaret edip asagilayacaginiza vurun evet evet vurun daha iyi dediginde sok olmustum...
yani sex yaparken sizi gormesini cidden buyutmeyin ama kavga ederken dovusurken hakaret ederken aglarken gormesin misal...

Esimle kavgamiz su ana kadar hep saygi cercevesinde oldu.umarim bundan sonrada oyle olur.

doktorsun ve bu konuda fıkrın yok oyle mı
bu durumda napcagını bılemıcek kadar panıksın bı doktor olarak?
enteresan...

Back
X