Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canımbir şey görünmüyor canım maalesef adetin geçerse tekrarla istersen
Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallahBen de yumurtlamanın 10. Gününde erken gebelik testi ile öğrenmiştim gebeliğimi, beta sonucu henüz 32ydi o yüzden erken gebelik testinde bile çok silik çıkmıştıbence de birkaç gün sonra tekrar deneyin ya da kan tahlili verebilirsiniz varsa kanda çıkıyor zaten ben adetime daha bir hafta varken öğrenmiştim
İki sin de de cok bariz bi silik çizgi var, ben görüyorum inşallah, sağlıkla ilerlerBi kaç gün önce aynı marka test yaptım kuruma çizgisi falan çıkmamıştı. Adetim genelde çok düzenli olmuyor yumurtlamanın 10. Günü bu sabah dayanamayıp test yaptım sizde bi bakar mısınız lütfen? Aslında daha belli ama kameram arızalı olduğu için net çekemedim
İnşallah ya çok teşekkür ederim. çok çok heycanlıyım 3 yıl boyunca hiç hamile kalamamıştım Kasım ayında ameliyat olup kistleri aldırdım bu ay da olmasa tüp bebeğe gitmek zorunda kalacam.İki sin de de cok bariz bi silik çizgi var, ben görüyorum inşallah, sağlıkla ilerler
İlk 5 dakika içinde çıktı ve bir kaç gün önce aynı marka test yaptım hiç çizgi yok bembeyazdı. Çok teşekkür ederim inşallah yanılmıyoruzdur şaka gibi yaaÇizgi var kuruma çizgisi değilse hayırlı olsun
Rabbimmm elinizi boş çevirmesin kendi katında hayalınizden daha güzel hayırlı bi bebek nasip etsinİnşallah ya çok teşekkür ederim. çok çok heycanlıyım 3 yıl boyunca hiç hamile kalamamıştım Kasım ayında ameliyat olup kistleri aldırdım bu ay da olmasa tüp bebeğe gitmek zorunda kalacam.
Amiinn isteyen herkesin gönlüne göre versin RabbimRabbimmm elinizi boş çevirmesin kendi katında hayalınizden daha güzel hayırlı bi bebek nasip etsin
Yaa iş yerimden izin alamıyorum bide bulunduğum yere hastaneler baya bi uzak biraz da yabancıyım evlenince taşındım o yüzden gidemiyorum. Aslında yarın izinliyim ama ya negatif çıkarsa diye de korkuyorum. Bu normal gebelik testiydi yarın erken gebelik testi alıp bide öyle deneyeyim diyorum sizce de mantıklı değil mi? İnşallah vardır ya.Silik çizgi var canım hemen kan ver inşallah vardır
Ben gördüm çizgiyi kan verin benceBi kaç gün önce aynı marka test yaptım kuruma çizgisi falan çıkmamıştı. Adetim genelde çok düzenli olmuyor yumurtlamanın 10. Günü bu sabah dayanamayıp test yaptım sizde bi bakar mısınız lütfen? Aslında daha belli ama kameram arızalı olduğu için net çekemedim
Çok teşekkür ederim inşallah vardır yarın birde erken gebelik testi yapıp öyle kan vereyim diyorum 3 yıldır bekleyince tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum doktorlar mucize gözüyle bakıyor normal yolla hamile kalmama.Ben gördüm çizgiyi kan verin bence
Valla böyle çook mucize var neden olmasın umarım vardır hakkınızda hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim inşallah vardır yarın birde erken gebelik testi yapıp öyle kan vereyim diyorum 3 yıldır bekleyince tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum doktorlar mucize gözüyle bakıyor normal yolla hamile kalmama.
Amiin çok teşekkür ederim hepimiz için inşallahValla böyle çook mucize var neden olmasın umarım vardır hakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin inşallahBebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallahAslında daha çok erken olduğu için kan vermek istemiyorum oturduğumuz yer de hastanelere çok yakın değil bende buraya yabancı olunca sıkıntı oluyor ama yine de dayanamadım. Bide erken gebelik testi de değil. İlk kez böyle hayali bir çizgi görünce biraz heyecan yaptım 3 yıldır deniyoruz çikolata kisti yüzünden olmuyor.
Allah kucağına almayı nasip etsin canımİlk 5 dakika içinde çıktı ve bir kaç gün önce aynı marka test yaptım hiç çizgi yok bembeyazdı. Çok teşekkür ederim inşallah yanılmıyoruzdur şaka gibi yaa
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah yanılmıyoruzdur yaAllah kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?