Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl geçmiş regl ağrısı yaşadınız mıBat 17 Nisan ama geçti umudum kalmamıştı ama az önce test yaptım ve böyle çıktı doktora gitmeye korkuyorum sizce var mıdır? Üstelik çok silik de değil![]()
Yani şöyle ben kan bile vermiştim Prodoctor da çok silik çizgiler de gördüm kanda negatif testlerde silik çıkmıştı mide bulantısı göğüs hassasiyeti sürekli uyku hali gece acıkmaları kasıkta batma, yanma bile olmuştu, bel bacak ağrısı da yaşamıştım. Kanda çıkmamasını yediremedim açıkçası çünkü hep var olduğumu hissetmiştim bugün ilk idrarla da değil üstelik yaptım böyle çıktı son 4 gündür Ovulasyon testlerim de koyulaşma vardı. İşte az önce ikinci testi yaptım onda da var çizgi birazdan hastaneye gideceğim..Regl geçmiş regl ağrısı yaşadınız mı
İnşallah gönlünüzce olur çok sevindimYani şöyle ben kan bile vermiştim Prodoctor da çok silik çizgiler de gördüm kanda negatif testlerde silik çıkmıştı mide bulantısı göğüs hassasiyeti sürekli uyku hali gece acıkmaları kasıkta batma, yanma bile olmuştu, bel bacak ağrısı da yaşamıştım. Kanda çıkmamasını yediremedim açıkçası çünkü hep var olduğumu hissetmiştim bugün ilk idrarla da değil üstelik yaptım böyle çıktı son 4 gündür Ovulasyon testlerim de koyulaşma vardı. İşte az önce ikinci testi yaptım onda da var çizgi birazdan hastaneye gideceğim..
İnşallah çok teşekkür ederim umarım vardır..İnşallah gönlünüzce olur çok sevindim
Umarım canım mutlu haberlerini bekliyorum buraya yazarsinİnşallah çok teşekkür ederim umarım vardır..
Tamamdır çok teşekkür ederimmUmarım canım mutlu haberlerini bekliyorum buraya yazarsin
GebeyimUmarım canım mutlu haberlerini bekliyorum buraya yazarsin
Canım çok mutlu oldum hayırlı olsunGebeyim![]()
Aminnn amin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım çok mutlu oldum hayırlı olsunkucağına almayı da nasip etsin rabbim
Bu testlere göre gebelik var mı, sizin nasıldı adetime 6-7 gün var dahaAminnn amin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
![]()
Bir çizgi var ama bilemedim test bozuk gibi sanki sabah güvenilir markayla ilk idrarla yapın yada adetinizi bekleyinBu testlere göre gebelik var mı, sizin nasıldı adetime 6-7 gün var daha
215 geldi değerimBir çizgi var ama bilemedim test bozuk gibi sanki sabah güvenilir markayla ilk idrarla yapın yada adetinizi bekleyin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah215 geldi değerim![]()
Amiiinn inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()