Bebek Beslenmesi arkadaşlar lütfen yardım edin sütüm gidiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esracatal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
27
1
18
Konya
arkadaşlar bebeğim 3 aylık oldu ama benim sütüm nedenini bilmediğim şekilde azalıyor herşeyi denediğimi düşünüyorum bol bol su içiyorum ama sütüm az zaten bebeğim ilk doğduğunda da azdı ama bebeğim küçük olduğu için doyuyordu ama şimdi mama takviyesi yapıyorum aptamil kullanıyorum
sütüm tamamen bitmeden ne yapmalıyım başına böyle bir şey gelen var mı nolur yardımcı olun en azından 6 aya kadar bari emzirmek istiyorum:emir_bebek::50:

Leblebi ye bol bol hem sutun olur hem kilo almazsin gorumcem sut yapio diyordu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce bu düşünceden kendinizi uzak tutun, bol bol su için günde 3 litre kadar, bebeğiniz emmediği zamanlarda sütünüzü sağın ki çoğalsın. kuru inciri kaynatarak kaynar diye bir içecek yapıyorlar çok işe yarıyormuş birde onu deneyin.

3,4 inciri 2su bardağı suda kaynat (kaynayınca kısık ateşte 5dk)sonra iç gün içerisinde ben sık sık yapıyorum.çemen tohumu var 1 tatlı kaşığını 1su bardağı sıcak suya koy rengini salına iç.günde en az 2,5 3lt su iç.rezene iç.her sabah sıcak suya 1 yemek kaşığı pekmez koyup1,2 damla limon damlatıp iç,eczanelerde vitamalt var,marketlerde maltana var armutlusu,ananaslısı,şeftalilisi bunlardan yararlanabilirsin ben bunları yapıyorum.bide promalt var kullananlar çok memnunmuş ben daha denemedim.tomrisin emzirme günlüğü diye bir yazısı var sayfa sayfa ben çok okurum emzirme kampı diyedi sanırım bir konusu vardı.faydası olabilceğini düşünüyorum bu dediklerimi dene işe yarıcağını düşünüyorum...

arkadaşlar bebeğim 3 aylık oldu ama benim sütüm nedenini bilmediğim şekilde azalıyor herşeyi denediğimi düşünüyorum bol bol su içiyorum ama sütüm az zaten bebeğim ilk doğduğunda da azdı ama bebeğim küçük olduğu için doyuyordu ama şimdi mama takviyesi yapıyorum aptamil kullanıyorum
sütüm tamamen bitmeden ne yapmalıyım başına böyle bir şey gelen var mı nolur yardımcı olun en azından 6 aya kadar bari emzirmek istiyorum:emir_bebek::50:

3,4 inciri 2su bardağı suda kaynat (kaynayınca kısık ateşte 5dk)sonra iç gün içerisinde ben sık sık yapıyorum.çemen tohumu var 1 tatlı kaşığını 1su bardağı sıcak suya koy rengini salına iç.günde en az 2,5 3lt su iç.rezene iç.her sabah sıcak suya 1 yemek kaşığı pekmez koyup1,2 damla limon damlatıp iç,eczanelerde vitamalt var,marketlerde maltana var armutlusu,ananaslısı,şeftalilisi bunlardan yararlanabilirsin ben bunları yapıyorum.bide promalt var kullananlar çok memnunmuş ben daha denemedim.tomrisin emzirme günlüğü diye bir yazısı var sayfa sayfa ben çok okurum emzirme kampı diyedi sanırım bir konusu vardı.faydası olabilceğini düşünüyorum bu dediklerimi dene işe yarıcağını düşünüyorum...

Bunu diyen bendim dogdu bebegim ve 3 gundur sutum az mama takviyesi ile emio bugun umarim emzirecegim en azindan 2.sinde basaracagim ... gozlerim dolsada 😓

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sütüm tamamen bitmeden ne yapmalıyım başına böyle bir şey gelen var mı nolur yardımcı olun en azından 6 aya kadar bari emzirmek istiyorum:KK46::KK50:[/QUOTE

benimde başıma gelmişti herşeyi denedim sonunda ben şunu farkettim mamayı kestim bir kere her seferinde az da olsa emzir olmadı sağ ben sürekli sağdım kızım tek göğüs emiyordu azalmasın diye diğerini sağıyordum
en az 3 lt su iç yaz olduğu için 3 ü geç
stres yapma sütüm yok diye gögüsler bazen yumuşar süt yok zannedebilirsin
uykum yetiyor diye düşünme keyfen uyu
birde bazen canın birşey çekiyorsa onu mutlaka ye benim canım hep künefe çekiyordu bir türlü yiyememiştim dışarı çıkamadığım için tesadüfen bir gün bi yerde yedim süt fışkırır hale geldi ondan sonra canımın çektiği şeyi ne zaman yesem arttı
inşallah sanada faydası dokunur

mama takviyesi yaptigin icin azaliyor. cunku bebegin eskisi kadar cekmiyor. talep olmayinca da uretim duruyor. iyi bi elektrikli pompayla 3 saatte bir iki memeni de kuruyana kadar bosalt.
3. gun arttigini goreceksin.

canım aynı durumu bende yasadım bebegım suanda ıkı aylık.ne denedıysem olmadı.cay kahve sutu azaltıyor onları ıcme.pompayla sag dedıler sagdıkca sutum azaldı.sonucta bebegın agzının goguse degmesı lazım.ben yaptıgım seyı soylıyım sana.humana nın bıtkısel sut artırıcı cayı var eczane ve marketlerde ondan gunde uc dort bardak ıctım.ve bol bol rezene cayı ıctım gundede 3-4 lıtre su tukettım.ve bebegım her uyudugunda bende o caylardan ıcıp uyuyordum.suanda sutum cok ıyı gelıyor.onu ye bunu ye dedıler ne yedıysem olmadı.hamılelelıkte almadıgım kıloyu sımdı aldım.hıc bırı bı ıse yaramıyo.bu caylar muthıs faydalı ve tabı bol su ıcıp ıyı uyku alman lazım.hıc uyuyamasan bıle ara ara yarımşar saat uyu faydasını goreceksın...

Back
X