Arkadaşlar lütfen yardım edin

Mesliz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
196
50
18
22
Gebe olduğumu bilmiyordum bugün test yaptım pozitif çıktı dün gece 5 tane apranax ağrı kesici atmıştım bebeğimi düşürürmü

Gebe olduğumu bilmiyordum bugün test yaptım pozitif çıktı dün gece 5 tane apranax ağrı kesici atmıştım bebeğimi düşürürmü
Ben sorudan çok 5 tane apranax içmenize şaşırdım.. 2. Bile sizin sağlığınız için riskliyken nasıl 5 tane içebildiniz hayret

5 tane apranax mı içilir düşük olmasa bile sizede bebeğe de zarar verebilir allah korusun. Bir doktora görünün

Bazen aklımızla dalga mı geçiliyor diye sorguluyorum 6,7 yaşlarındaki çocugun önüne 5 tane hap koy o bile korkar içmez. Gerçekten pes

Eylülde 5 aylık evliyim demiş şimdi 10 aylık diyor.amac belli istenmeyen gebelik sonlandırma.ama bilmiyorki çocuk düşmez bu şekilde yüksek ihtimal anomali oluşturur.

Zaten daha önce pozitif testlerinizi bile paylaşıp hamile miyim diye kaç kere teyit istemişsiniz. Şimdi de bilmeden 5 tane apranax içmiş numarası yapmanıza ne gerek var? Bir de 10 aydır deniyoruz, sevinmeli miyim diye soruyorsunuz insanlara. Bi doktora gidin istemiyorsanız da. Kendinize de bebeğe de yazık. Çocukta anomaliye sebep olursunuz bu şekilde. Istemiyorsanız bari doktora gidin değişik şeyler denemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…