arkadaşlar lütfen yardım edin:((

ayden

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
515
3
316
Gaziantep
arkadaşlar tahminim 5,5 haftalık hamileyim, 4 gündür kasıklarımda aşırı bir ağrı kasılma ve kahverengi ardından gelen kırmızı leke:((
doktora gittik, kese 11mm ama yolk kesesi yok, muhtemelen düşecek dedi. eve geldim 1-2 saat sonra kanama kesildi.
nedir anlayamadım. var mı böyle tecrübeleriniz? yolk kesesi, gebelik kesesi 10mm olduğunda gözükmeliymiş. bebeğin olup olmadığı ona bağlıymş..
ne olur yardım edin. iyi yada kötü tecrübelerinizi yazın? sizde böyle kanama oldu mu, nasıl sonuçlANdı, yolk kesesi ne zaman göründü?
iyi ya da kötü yazın lütfen:((:43::43::43:

tatlım sıkma canını hemen benim 4 haftalıkken gittik dr a kese gözüktü 6 haftalıkken kntrl e gittim kalp atışı yoktu 2 hafta sonrada kanamam başladı kese gelişmemişti dr kürtaj dedi yaptırmadım evde düştü bu sefer 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 4 üncü ayın içindeyim rabbim herseyin hayırlısını nasip eder çok fazla takma kafana belkide hiç bişey olmaz benim arkadasım 5inci ayına kadar kanaması oldu şimdi 7 aylık oldu bişey olmadı rabbim ol derse olur.

arkadaşlar tahminim 5,5 haftalık hamileyim, 4 gündür kasıklarımda aşırı bir ağrı kasılma ve kahverengi ardından gelen kırmızı leke:((
doktora gittik, kese 11mm ama yolk kesesi yok, muhtemelen düşecek dedi. eve geldim 1-2 saat sonra kanama kesildi.
nedir anlayamadım. var mı böyle tecrübeleriniz? yolk kesesi, gebelik kesesi 10mm olduğunda gözükmeliymiş. bebeğin olup olmadığı ona bağlıymş..
ne olur yardım edin. iyi yada kötü tecrübelerinizi yazın? sizde böyle kanama oldu mu, nasıl sonuçlANdı, yolk kesesi ne zaman göründü?
iyi ya da kötü yazın lütfen:((:43::43::43:

Canım sakin ol hemen panik yapma.bebek iyive sağlıklıysa ne olursa olsun tutunur hoplayıp zıplasan da düşmez.ama bebek sağlıksızsa vücut onu atar sen ne yaparsan yap,amuda kalkıp oyle dursan bile duşer.o yüzden öncelikle sakin olmalisın.ben de senin kadarlıkken aynen kanamam oldu doktor bana da duşebilir iyi gormedim dedi.progestan iğne verdi ve mutlak istirahat dedi.her gün iğne oldum ve hep yattım hiçbirsey yapmadım.kanamam çok az sürdü.iki gün falan.15 gün sonra doktora gittiğimde daha iyiydi kalp atışlarını duyduk kesede bebek te vardı.yine de üç ayım dolana dek yattım ve iğne oldum.sonunda da risk bitti.

bende yolk keseki gebelik kesesi 8mm iken görünmüştü, ama kahverengi zaman zamanda kırmızı renkte kanamam 3,5 ay sonuna kadar oldu...

Back
X