• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin...

ozge1990ozge

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
5
0
6
35
facede gezerken çocuğum olsun diye bir yer vardı form doldurdum az önce aradılar 3 aylık ilaç satıyorlar kesin çözüm diyor çocuk için ama ben ne yapacağımı bilemedim yarın arayın dedim ama araştıracak bir ilaç ismi bile vermediler. böle birşeyle karşılaşan kullanan var mı 3 ay için 650 lira istedi yumurta geliştirici kapsülmüş

facede gezerken çocuğum olsun diye bir yer vardı form doldurdum az önce aradılar 3 aylık ilaç satıyorlar kesin çözüm diyor çocuk için ama ben ne yapacağımı bilemedim yarın arayın dedim ama araştıracak bir ilaç ismi bile vermediler. böle birşeyle karşılaşan kullanan var mı 3 ay için 650 lira istedi yumurta geliştirici kapsülmüş
bu tür pazarlanan ilaçlarda çözümden çok , sağlık problemleri hatta birkaç kullanım sonrası organ yetmezliğinden hayatınızı kaybedeceğinizin farkındamısınız.?
doktor kontrolü olmadan kullanacağınız yumurta geliştirici ilaçlarda ohhs ( olması gerekenden çok fazla folikül oluşumu) a neden olup hayati tehlikeye neden olduğunu hiç duymadınız mı?
lütfen kendinizi böyle bir riske kurban etmeyin.

dolandırıcı filan olabilir mi acaba

Back
X