ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM (kan geldi)

raymalifalitiko

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
15
1
6
28
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce büyük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye kan geldi bi iki gün sürdü sonra kabızlıgım geçince daha gelmedi. Sonra 1 ay geçti 2 gün önce büyük tuvaletimi yaptım sonra devam edip ıkınırken bir sürü kan damladı klozete sildim bayağı kan geldi daha öncekinden bayagı fazla kan vardı.. 2 gündürde adet olmama rağmen ön taraftan kan geliyor ama 2 hafta önce adet oldum. Neden olmuş olabilir doktora gitmeye çekiniyorum yardım edin

Doktora gitmeye çekinme acilen doktora git..Makattan kan gelmesi önemli bir sorun. Çok önemli hastalıkların habercisi de olabilir ya da hemoroid,çatlak da olabilir. Doktora git kesinlikle..

YA DOKTOR BAKMAK İSTERMİ O BÖLGEYE?

Doktordan doktora değişiyor.Kimi doktor bakıyo kimisi bakmıyo. Ama bakması zaten iyi birşey bakmadan nasıl teşhis koyacak.. Doktordan utanılmaz,çekinilmez o yüzden doktora git teşhisini koysun.Yüksek ihtimal hemoroid sorunun var ,iç hemoroidse herhangi bir acı hissedilmiyo.. Yine de makattan kan gelmesi normal bir durum değil,doktora gitmeyi ihmal etme..

HEMOROİD OLSA AĞRIDA OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÜYÜK İHTİMAL HEMOROİD DEĞİL EĞER KAN BI KAÇ GÜN DAHA KESİLMEZSE GİDİCEM DOKTORA SAOL CEVAPLADIGIN ICIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…