A adanaadana Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ekim 2008 Mesajlar 557 Emoji Skoru 9 Puanlar 116 Yer İstanbul 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi adanaadana #1 Arkadaslar bana Koton dan aldığım.bu elbisenin iç etiketindeki barkod numarasi.lazım.lütfen benim için çok önemli.. Allah rızası için diyorum.
Arkadaslar bana Koton dan aldığım.bu elbisenin iç etiketindeki barkod numarasi.lazım.lütfen benim için çok önemli.. Allah rızası için diyorum.
A adanaadana Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ekim 2008 Mesajlar 557 Emoji Skoru 9 Puanlar 116 Yer İstanbul 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi adanaadana #2 adanaadana .!.: Arkadaslar bana Koton dan aldığım.bu elbisenin iç etiketindeki barkod numarasi.lazım.lütfen benim için çok önemli.. Allah rızası için diyorum. Genişletmek için tıkla... resim yukleyemiyorum
adanaadana .!.: Arkadaslar bana Koton dan aldığım.bu elbisenin iç etiketindeki barkod numarasi.lazım.lütfen benim için çok önemli.. Allah rızası için diyorum. Genişletmek için tıkla... resim yukleyemiyorum
A adanaadana Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ekim 2008 Mesajlar 557 Emoji Skoru 9 Puanlar 116 Yer İstanbul 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi adanaadana #3 Arkadaslar resimi görüyorsunuz bu kotonun geçen 15 gün önce aldigim 70 tl verdim.tam icçamaşır yerim delik.barkod no olmadan değişmiyorlar.barkod kesme hastalığı varda.lütfen bu elbise olan veya bilen uzun Penye elbise yarım kollu bu. Eklentiler 20141015_212512.webp 236,1 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaslar resimi görüyorsunuz bu kotonun geçen 15 gün önce aldigim 70 tl verdim.tam icçamaşır yerim delik.barkod no olmadan değişmiyorlar.barkod kesme hastalığı varda.lütfen bu elbise olan veya bilen uzun Penye elbise yarım kollu bu.