arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

inatci bebis annesi

kalbimin kıpırtısı...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
97
163
23
38
biz eşimle arkadaş aracığı ile tanışıp severekte evlendik.1.5 yıl eşimin ailesi ile kaldım daha sonra ev yapıp ayrıldım ama hiç eşyam falan olmadı.neyse eşim kayınvalidemin ve kız kardeşinin eteğinin dibinden ayrılmıyor ayrılmasın ama huzurumuzu bozmasınlar sizde bilirsiniz ki bir kadın dara düşmezse böyle anlatmak istemez eşim bana hiç danışmıyor fikrimi almıyor beni aileme bırakmıyor 2.5 yıldır evliyim bir gün olsun bu hafta ailene git demiyor.bu arada ailem merkezde bende 30 dk.bir ilçede oturuyorum her seferinde kavga ile gidiyorum düzelmiyor bir türlü annesi ne dese onu apıyor anneside bende dahil hiç bir gelinin sevmiyor merkezde otuan kızını dünyalara değişmiyor ayriyeten 7 çocuğu daha var ama sadece o kızı var.yani görümcem benimle konuşmuyor benden küçük ve hiç bir zaman kavga etmedik öyle biri değilim asla kalp kırmam eşimin bana olan aşkını kıskandı evime geçtiğimden bu yana aşırı derece huzursusuz g eçmiyor eşim eve gelince başının ağrıdığı söylüyor korkuyorum bazı şeylerden bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlarıma önce bebeğim için sonra yuvam için yardım istiyorum bildiğiniz bir dua varmı veya napim nolur kızlar.ben ailesinden kopsun istemiyorum ama benden de kopmasın bebeğimdende artık saygısınıda sevgisinide yit iriyo r şidette bile kalkışmaya çalışıyor lütfen etkili bişey söyleyin

Eşinizin aklı yok mu ? Şiddet'e de meylediyorsa dua paklar mı bilemedim, dolduruluşa geliyor ,tam bir anneci ve halen siz kurtulur mu diyorsunuz ,gerçekten zor böyleleri böyle gelmiş ,böyle gider...

Şimdi buna ne denilir ki
Siz stres yapmayın ve bence eleştri yapmayın ailesi hakkında hiç
Bol bol dua edin rabbim yardımcınız olsun

Akıl veremem herhalde bu annesinin lafıyla hareket eden kocaları annesine bırakmalı insan. Ama nasıl oluyor da kızı olan bir kadın kızına düşkün bir kadın gelinine böyle davranıyor. Belki güzel güzel konuşup anlatırsın senin de kızın var bak nekadar özlüyorsun degil mi ben de bi annenin evladıyım benim annem de beni özlemez mi kocamla konuşsan da beni bu konuda biraz anlasa diye . Yani çözüm olacagını sanmıyorum aslında çok kafan atıyorsada say söv anasına da oglunada sonra annene koş.

Üzülme klasik bir kv klasik bir görümcen var ama en kötüsü klasik ana kuzusu bi kocan var. Kv ve görümce neyse ama kocanın gözünü biraz korkut yoksa seni daha çok üzeceğe benziyor

Bir insan ailesinin ziyaretine gitmek icin neden izin alir esinden, hatta bazi konularda kaynanasindan, kayinbabasindan? Cok sacma degilmi?

Haber verirsin ancak, sana uyarmi dersin, vaktin varsa sende gel dersin.
Sorunlar burdan basliyor cogu zaman.

biz eşimle arkadaş aracığı ile tanışıp severekte evlendik.1.5 yıl eşimin ailesi ile kaldım daha sonra ev yapıp ayrıldım ama hiç eşyam falan olmadı.neyse eşim kayınvalidemin ve kız kardeşinin eteğinin dibinden ayrılmıyor ayrılmasın ama huzurumuzu bozmasınlar sizde bilirsiniz ki bir kadın dara düşmezse böyle anlatmak istemez eşim bana hiç danışmıyor fikrimi almıyor beni aileme bırakmıyor 2.5 yıldır evliyim bir gün olsun bu hafta ailene git demiyor.bu arada ailem merkezde bende 30 dk.bir ilçede oturuyorum her seferinde kavga ile gidiyorum düzelmiyor bir türlü annesi ne dese onu apıyor anneside bende dahil hiç bir gelinin sevmiyor merkezde otuan kızını dünyalara değişmiyor ayriyeten 7 çocuğu daha var ama sadece o kızı var.yani görümcem benimle konuşmuyor benden küçük ve hiç bir zaman kavga etmedik öyle biri değilim asla kalp kırmam eşimin bana olan aşkını kıskandı evime geçtiğimden bu yana aşırı derece huzursusuz g eçmiyor eşim eve gelince başının ağrıdığı söylüyor korkuyorum bazı şeylerden bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlarıma önce bebeğim için sonra yuvam için yardım istiyorum bildiğiniz bir dua varmı veya napim nolur kızlar.ben ailesinden kopsun istemiyorum ama benden de kopmasın bebeğimdende artık saygısınıda sevgisinide yit iriyo r şidette bile kalkışmaya çalışıyor lütfen etkili bişey söyleyin
Ne söyleyelim bacım, Allah ıslah etsinden başka ne denir

Canim dua et tabi ama bazi seyler oturup dua ile olmaz. Allah akil vermis fikir vermis. Sen secim yapiyorsun karar veriyorsun ve yasiyorsun. Senin esine ve ailene karsi tepkinin değişmesi gerek. Sesinin cikmasi gerek.
Ne demek ailene göndermiyor. 20 küsur yil büyütüp ilgilenen ailen seni doguran annenen ve bunlari görmene izin vermeyen eşin. En sinir bozucu ve en buyuk sorunu bu evliliginizin bence.

Kalp kirk senin kalbin kiriliyorsa birak birazda sen kir dok yoksa cok beklersin huzuru mutlulugu rahati

Maalesef esinizi size karsi insan gibi davranmasini saglayacak dua bilmiyorum oldugunu da sanmam bilen varsa paylassin. Esinizle konusun gerekiyorsa biraz dilinizi de cikarin(mecazi anlamda soyluyorum :) ) cunku siz sessiz kaldikca hem esiniz hem kv hemde kici kirik sidikli gorumceniz basiniza cikar. Yeri geldiginde de soyleyin goruncenize "sen konusmuyirsun diye gecem gunduzume karisti, yemek yiyemiyirum" de :) Arkadasim vermeyin su insanlara hak etmedikleri degerleri. Kocan olacak o adama da soyle Eger Ben gitmiyorsam anneme sende gitmiyorsun ortaligi ayaga kaldiririm de bakim ne olcak. Biraz disli olun Bu okuz lere karsi ya

Back
X