- 23 Haziran 2016
- 97
- 163
- 23
- 38
- Konu Sahibi inatci bebis annesi
biz eşimle arkadaş aracığı ile tanışıp severekte evlendik.1.5 yıl eşimin ailesi ile kaldım daha sonra ev yapıp ayrıldım ama hiç eşyam falan olmadı.neyse eşim kayınvalidemin ve kız kardeşinin eteğinin dibinden ayrılmıyor ayrılmasın ama huzurumuzu bozmasınlar sizde bilirsiniz ki bir kadın dara düşmezse böyle anlatmak istemez eşim bana hiç danışmıyor fikrimi almıyor beni aileme bırakmıyor 2.5 yıldır evliyim bir gün olsun bu hafta ailene git demiyor.bu arada ailem merkezde bende 30 dk.bir ilçede oturuyorum her seferinde kavga ile gidiyorum düzelmiyor bir türlü annesi ne dese onu apıyor anneside bende dahil hiç bir gelinin sevmiyor merkezde otuan kızını dünyalara değişmiyor ayriyeten 7 çocuğu daha var ama sadece o kızı var.yani görümcem benimle konuşmuyor benden küçük ve hiç bir zaman kavga etmedik öyle biri değilim asla kalp kırmam eşimin bana olan aşkını kıskandı evime geçtiğimden bu yana aşırı derece huzursusuz g eçmiyor eşim eve gelince başının ağrıdığı söylüyor korkuyorum bazı şeylerden bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlarıma önce bebeğim için sonra yuvam için yardım istiyorum bildiğiniz bir dua varmı veya napim nolur kızlar.ben ailesinden kopsun istemiyorum ama benden de kopmasın bebeğimdende artık saygısınıda sevgisinide yit iriyo r şidette bile kalkışmaya çalışıyor lütfen etkili bişey söyleyin