Ayni sorunu suan ben yaşıyorum bat 20 . Bugün 3. Gün bitiyor hala regl olmadim 2 tane test yaptım evde ikiside negatif çıktı ve gec döllenme olabileceğini söylediler eğer gebelik olustuysa güzel haberler alalim ınsallah 2 3 gün daha bekle testi yenile bende öyle yapacağımBat 19 du ben yumurtlama gününden sonra kasık batma hissettim bu hiç hissetmediğim bir olaydı sonra arada sancı oldu göğüslerim şişti uçları koyu ve genişledi kabızlık vs oldu adetim geçti ben erken gebelik test yaptım negatif ama bu arada akıntım var su gibi kokusuz bazen krem gbi ama adet belirtisi yok normalde ben günü güne adet olurum en fazla bir gün geçer ve lekelenme olarak başlar şuan hiç birşey yok dün gece fazla migde agrım oldu kaşık karışık geç yumurtlama olmuş olabilir mi test neden çıkmadı bilen var mı
Bende öyle düşündüm test de çıkardı ama şöyleki ben belirtiler olunca acaba mı dedim bi kaç gün bekleyip kan vericem teşekkür ederim cevap İÇİNYani gebelik yoksa testte çıkmaz regliniz geçtiyse yarın kan testi verin çünkü bukadar belirti bianda yaşanması pek olası değil muhtemelen kendinizi çok dinliyorsunuz
Benim bir dış gebelik öyküm var o yüzden biraz korkuyorum acaba mı diye okuduklarıma göre bazıları bir hafta geçince pozitif görmüş ben dış gebelikte adetin ertesi günü görmüştüm ama şuan bugün yaptım gene tek çizgi inşallah bakalım güzel haberlerini alırım senin deAyni sorunu suan ben yaşıyorum bat 20 . Bugün 3. Gün bitiyor hala regl olmadim 2 tane test yaptım evde ikiside negatif çıktı ve gec döllenme olabileceğini söylediler eğer gebelik olustuysa güzel haberler alalim ınsallah 2 3 gün daha bekle testi yenile bende öyle yapacağım
Valla insan isteyince en ufak biseyi gebeliğe yoruyor ama sonu husran takmıyim diyorum ama elimde değil. Evlenmeden oncede evlendikten sonrada adetim hep duzenlidir 27 28 günde bir olurum hiç şaşmaz. Kan testi vermeyene cesaretim yok. Belki mevsimseldir diyorum belki geç dollenme oldu diyorum bilemiyorum hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum regl olmazsam kan testi vericemBenim bir dış gebelik öyküm var o yüzden biraz korkuyorum acaba mı diye okuduklarıma göre bazıları bir hafta geçince pozitif görmüş ben dış gebelikte adetin ertesi günü görmüştüm ama şuan bugün yaptım gene tek çizgi inşallah bakalım güzel haberlerini alırım senin de
2 tane negatiften sonra pekte umudum kalmadi acikcasiValla insan isteyince en ufak biseyi gebeliğe yoruyor ama sonu husran takmıyim diyorum ama elimde değil. Evlenmeden oncede evlendikten sonrada adetim hep duzenlidir 27 28 günde bir olurum hiç şaşmaz. Kan testi vermeyene cesaretim yok. Belki mevsimseldir diyorum belki geç dollenme oldu diyorum bilemiyorum hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum regl olmazsam kan testi vericem
Benim de 2 taneden sonra belki idrara daha geçmedi dedim ama bugünde tek çizgi olunca pek umudum yok ama güzel düşünelim güzel olsun2 tane negatiften sonra pekte umudum kalmadi acikcasi
tam olarak bende seninle aynı durumdayım, yemeklerden bile midem bulanmaya başladı. Bugün gecikmemin 1. günü ama meraktan ölüyorum. Korunduk muhtemelen yok ama çok garip hallerdeyim.Bat 19 du ben yumurtlama gününden sonra kasık batma hissettim bu hiç hissetmediğim bir olaydı sonra arada sancı oldu göğüslerim şişti uçları koyu ve genişledi kabızlık vs oldu adetim geçti ben erken gebelik test yaptım negatif ama bu arada akıntım var su gibi kokusuz bazen krem gbi ama adet belirtisi yok normalde ben günü güne adet olurum en fazla bir gün geçer ve lekelenme olarak başlar şuan hiç birşey yok dün gece fazla migde agrım oldu kaşık karışık geç yumurtlama olmuş olabilir mi test neden çıkmadı bilen var mı
Kan testi yaptrdım negatif çıktı, ama hiç regl olacak gibi hissetmiyorum. Düzenlidir de gecikme yaşamam normalde. İlişki sonrası 10.gündü dün kan verdiğim gün. Bilemiyorum bekliyorum bende. Farklı bir his var amaTekrar test yaptın mı sonuç belli olmuştur?
Bende senin gibiyim şuan 28 günüm bitiyor hala gelen giden ağrı vs yok. Biraz umutlanır gibi oluyorum sonra yok canım mevsimseldir diyorum
Göğüslerin şişip koyulaşması, kabızlık bunlar hep ileri dönem gebelik belirtileri canım seninki sanırım psikolojik belirtiler inşallah hamile kalırısnBat 19 du ben yumurtlama gününden sonra kasık batma hissettim bu hiç hissetmediğim bir olaydı sonra arada sancı oldu göğüslerim şişti uçları koyu ve genişledi kabızlık vs oldu adetim geçti ben erken gebelik test yaptım negatif ama bu arada akıntım var su gibi kokusuz bazen krem gbi ama adet belirtisi yok normalde ben günü güne adet olurum en fazla bir gün geçer ve lekelenme olarak başlar şuan hiç birşey yok dün gece fazla migde agrım oldu kaşık karışık geç yumurtlama olmuş olabilir mi test neden çıkmadı bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?