Arkadaslar Lutfen yardimci olun.

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Merhaba arkadaslar. Ben 6 haftalik hamileyim. Bu gune kadar hic bir sey sikinti yasamadim yani qusma bulanti gibi. Dun ve bu gun agzimda aci tat var ne yisem aci hiss edirem. Sabahdan beri normel biseyler bile yiye bilmemisem. Arkadaslar lutfen yardimci olun aranizda beni gibi sorunu olan varmi? cok endisileniyorum. Onceden tesekkurler!

Merhaba canım öncelikle gözün aydın Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah. Korkmanı gerektircek bir durum yok sakin ol hamilelikte ilk 3 ay bulantılı mide kramları olabilir bu çok normal. Bu bazen daha da uzun sürer. Bazı günler iyisindir bazı günler kötü o yüzden korkmanı gerektircek bir durum yok sakin ol bu dönemler çok çok önemli çünkü bebeğin için.

gun gunu tutmuyo malesef bi gun mukemmelim bigun yataktan zor kalkiyorum olacak bunlar ilk haftalarda hicbiseyim yoktu benimde

canım Allah kolaylık versin benimde 6 haftada başladı ve şuan hala devam diyor ağzımdaki acı tat hiç geçmedi bana dr. 2 haftaya geçer diyor fakat kişiden kiye değişiyormuş. seni okadar iyi anlıyorumki suyun bile tadı berbat geliyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…