Arkadaslar lutfen yardımcı olurmusunuz düşük mu yaptım bilmiyorum ??

Bos hayaler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
8
1
1
24
Arkadaşlar benim adetim gecikti 36 gün olmuştu test yaptım 2 gün aralıklı ikisinde pozitif çıktı ve 3_4 gün sonra adet gibi kanamam oldu 2 gündür devam ediyor sizce düşük mu yaptım yoksa normalmi olabilirmi çocuk olsa en fazla zaten 1 kaç haftaliktir tahminim

Cnm yüksek ihtimalle kimyasal gebelik gecirdin hani bebegin tutunmadj adetle atti kimyasal kendini adetle temizler ve birazda agrili olur doktira gorunmende fayda var kan testi verdnmi bide testlerin belirginmiydi resim var mi kuzu

Doktora hiç gitmedim sadece teste adete göre hamileydim bı kaç gün sonra kanamam oldu adet gibi hala da devam ediyor bel ve karın agrim çok vardi

Eklentiler

• IMG_20190902_115907980~2.webp
    26 KB · Görüntüleme: 55
Doktora hiç gitmedim sadece teste adete göre hamileydim bı kaç gün sonra kanamam oldu adet gibi hala da devam ediyor bel ve karın agrim çok vardi

Ama kimyasal gebeliğe erken gebelik diyor 3 ile 5 gün sürer die biliyorum bende düşündüm onu ama kafam yinede karışık adetliyken test yapsam tekrar doğru sonuç verirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…