- 2 Ekim 2021
- 177
- 24
- 13
- 22
- Konu Sahibi Nazlii3848
-
Hamilesiniz hayırlı olsun.Ya ben gecen ayin 11inde korunmasiz iliskiye girdim icime bosalma olmadi yinede ertesi gunu hapi ictim hemen. 1 hafta sonra ara kanamam oldu normalde ayin 1 inde regl olmam lazimdi 16-17 gün oldu hala regl olmadim ertesi gunu hapini 3 ay once falanda kullanmistim 10 gun gecikmisti bu kadar gecikme yaparmi sizce? Bide ben reglm 1 hafta gecikten sonra eczaneden aldgm testi uyguladim negatif cikti icim rahatlamisti ama regl olmadikca korkuyorum acaba erkenmi yaptim ondanmi cikmadi diye iliskinin ustundende 4 hafta gecmisti sizce erkenmi ya karnima bazen sanci giriyo ama cok gecikti hamile olma ihtimalim nedir sizce?
Gercekten olabilirmiHamilesiniz hayırlı olsun.
Hamilelik ihtimalim yokmu yaniEetesi gun haplari yogun hormon iceriyor sık aralikla kullanmissiniz bence hormonlarinizi dengesiz yapmis
Neden olmasın korumasız ilişkiye girmişsiniz.Gercekten olabilirmi
Valla o hap la hamile kalanlar tanıyorum cokta güvenmeyin. Bir test daha yapınGercekten olabilirmi
Sizce hamile olsam regl gecikmesinden 1 hafta sonra cikmazmiydi iliskinin ustundende 4 hafta gecmisti erkenmidirValla o hap la hamile kalanlar tanıyorum cokta güvenmeyin. Bir test daha yapın
Ama icime bosalma olmadi ve 2 saat sonra ertesi gunu hapi ictimNeden olmasın korumasız ilişkiye girmişsiniz.
Oo cıkardı ozaman 3 gün bile gecse cıkardı.
Sizce hamile olsam regl gecikmesinden 1 hafta sonra cikmazmiydi iliskinin ustundende 4 hafta gecmisti erkenmidir
İçe boşalma olmadıysa neden ella içtiniz merak ettimAma icime bosalma olmadi ve 2 saat sonra ertesi gunu hapi ictim
Hamile miyim diye başlık açıyorsunuz. Soru soruyorsunuz. Hamilesin diyorum. Bahaneler üretiyorsunuz. Ne anladık biz bu işten?Ama icime bosalma olmadi ve 2 saat sonra ertesi gunu hapi ictim
Zevk suyundan da hamilelik ihtimali olabildigi icinİçe boşalma olmadıysa neden ella içtiniz merak ettim
Bahane derken olani anlatiyorum sorudada aynilarini söylemistim duzgubce okuduysaniz ayrica kesin olarak sizde bilemezsiniz bende fikir almaya calisiyorum sadece.Hamile miyim diye başlık açıyorsunuz. Soru soruyorsunuz. Hamilesin diyorum. Bahaneler üretiyorsunuz. Ne anladık biz bu işten?
E benim fikrime göre hamilesiniz.Bahane derken olani anlatiyorum sorudada aynilarini söylemistim duzgubce okuduysaniz ayrica kesin olarak sizde bilemezsiniz bende fikir almaya calisiyorum sadece.
İçinize boşalmadan o spermler nasıl yumurtaya ulaşıp siz hamile kalicaksiniz çok merak ettim bir anlatsaniz? burada okadar kişi uğraşıyor olmuyor da korunmadan ..Ama icime bosalma olmadi ve 2 saat sonra ertesi gunu hapi ictim
Biraz daha bekleyip bidaha test yapacagim tesekkurlerOo cıkardı ozaman 3 gün bile gecse cıkardı.
Korkmayın öyleyse içiniz rahat edicekse kan da verin yada 1 hafta daha bekleyin
Intden okuduguma göre öylede kalan oluyormus bide yumurtlama günlerimdeyim o yuzdenİçinize boşalmadan o spermler nasıl yumurtaya ulaşıp siz hamile kalicaksiniz çok merak ettim bir anlatsaniz? burada okadar kişi uğraşıyor olmuyor da korunmadan ..
Bunun farkındasınız madem keske yapmasaydınızZevk suyundan da hamilelik ihtimali olabildigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?