arkadaşlar medikal park ve istanbul tüp bebek arasında tercihh yapıcammm

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
kızlarrr istanbul tüp bebekle ilgili olumsuz laflarda duydum ama hala aklımda orası...bide medikal park var...medikalde tüp deneyen varmı arkadaşlarrr??bu 2 hastaneyle görüşmeye gidicem büyük ihtimalll.....yakın bi hastane istediğimiz için buraları tercih ediyoruzzz arkadaşlarr..

arkadasim bende istanbul tüp bebegin hastasiyim.doktorum aret kamar.ilk denemem pozitif oldu ancak bebegim gelismedigi için kaybettim.simdi ise dondurulmuslarla denedik.bugün transferimin 9.günü.idrar tahlili yaptim ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm:) darisi basina insallah.

medical park e ist tüp bebek birbirine uzak ve civarlarında pekçok başka hastane var. ben ist tüp bebeği hiç beğenmemiştim görüşmeye gittiğimde. her hastaya aynı tedavinin yapıldığı bir ticarethane. bence birkaç yer ile görüş öyle karar ver. insan farkı o zaman anlıyor

denizcimm pek çokk hastane vardaaa çook pahalıı..alman da ölee bahçecide ölee..eşim aradı almanla görüştüü 6 800 bulur diyolarr..bide rapor geçen biyer istiyorumm...bide aklımızda medikana var ama oda uzak kalıyorr bahçeli evlerdeki.....

fiyat açısından haklısın. ama merkeze ve doktora güvenmek de önemli. ben ilkini almanda yaptırdım dr ilgisinden memnun kalmadım. 2. yi eve en uzak medaicana çamlıcada yaptırdım (hem fiyat uygundu hem dr u beğendim ve güvendim). düşün teşvikiyede oturuyorum ve alman kliniği amerikan jinemed yürüme mesafesinde ist tüp bebek ve memorial arabayla 10 dakika. ist tüp bebek bana medicana çamlıca gibi uygun fiyat verdi ama dr güven vermedi ben de bana en uzak yere gittim. çok zor oldu. ama dr dan çok memnun kaldım. senin için de hayırlısı canım. görüş öyle karar ver

ben umut tüp bebeği istiyorum ama araba olmayınca gitmekse zor oluyorr...ilkini anadolu yakasında yaptımm..bunu yakın bi yerde yapmak istiyorum...medikanaya gidersemm suha beye giderimm...ama eşim yakın hastaneye gitmemizi istiyor.....istanbull tüplede ilgilide kim gittyse memnun kalmamaışş hemde ilk görüşmede....neyse eşimle gidip görüşelimde bakalımm ne olacakk....

kıslar medikanaya başladım yumurtada tollandı dün ama ilgileri güzel pazar yada pazartesi transfferim yapılır sizi bilgilendiricem
inş hamiş te olurum ama medikana güzel hamile olan bir sürü hasta görüyorum doğumlarını bile süha beye yaptırıyolar ve genelde ikiz oluyo Allah yardımcınız olsun merak ettiklerinizi yazın cevaplarım zemuszemus

canım inşş herşey yolundadır yarın dr kontrolum var ve ben 9 haftalık hamileyim

canım çok çok tebrik ediyorumm..hatırladıığım kadarıyla değerin azdı fakat katlanmış demekki....çok sevindim....rabbim tamamına erdirsin inşşş.....darısı başımıza

angel canım senide tebrik ediyorumm..kandada pozitifi görüp tamamına erersin inş.....sen memnunmusun ist tüpdenn...ben oraya gidersemm suzan dr.a gidicemmmm.....

gamze canım medikanayı herkes öneriyoor.özelikle süha beyin methini çok duydumm....inş hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın....rabbim yüzünü güldürsün....

valla canim açikçasi aman aman çok memnun degilim.öyle çok fazla ilgili degiller.gerci muhattabin doktor olcagi için diger çalisanlarin ilgisi çokta önemli degil.ilk denemem pozitifti ama bebek gelismedi.simdi ise dondurulmuslarla denedim. transferimin 9.gününde 2. çizgiyi gördüm.insallah kandada iyi deger çikar.

ben medical park bahçelievlerde yapptırdım,latif küpelioğlu doktorum.çok iyi,tatlı bi doktor,insana moral veriyor.tv'de görmüşsündür,çok sık çıkıyor.

canım bende 8 ay önce aret beyde yaptırdım tüp bebek fakat bebeğim gelişmedi düştü aynı anda eltimde suzan hanım a yaptırdı onun ikizi olucak yakında doğum yapıcak tekrar yaptırırsam aynı yeri tercih ederim,hastanenin iyi olma yanı sıra en çok ta kısmet işi canım kısmetinde varsa heryerde olur,aret bey paracı bir dr değil öyle doktor bence en iyi doktordur, hakkında hayırlısı olsun inş,

herkese hayırlı olsun canım bende medıkanada toplatdım yarın transferim var ilgi ve alaka süper tavsiye ederim a.s.

sefda dediğin gibi herşey takdir ilahi....
belkide orayı tercih etmem lazımm...
ama biz daha kesin karar vermedik....
2.denemeni ne zaman düşünüyosun canım??
gideerdem suzan dr.gidicemmm bendee...
inşş 2.denemelerimizde evlatlarımıza kavuşuruzzz.....

rengin canımmm
medikanaya gidipte memnun olmayan duymadım zatennn....
inşşşş 12 gün sonra hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.....
çamlıcada mı yaptırdın yoksa bahçelievlardemi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…