Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana tahmin de bulunur musunuz?
Erkek hissettim. Kaç haftalık?
kız gibiBana tahmin de bulunur musunuz?
Teşekkür ederimkız gibi![]()
Merhaba burda 12+3 doktorumda %70 erkek ama çok erken hemen Şebnem dediErkek hissettim. Kaç haftalık?
Yuvarlak hatlılalara kız keskin hatlılara erkek diyorlar kıza benzettim ben de sizin kaç haftalıkBana tahmin de bulunur musunuz?
Ay sana erken dediyse ben napayım 11+3 benim. Beklemek çok zor kızzMerhaba burda 12+3 doktorumda %70 erkek ama çok erken hemen Şebnem dedi![]()
Oğlum var . İnsan her duyguyu tatmak istiyor. Kız istiyorum vallaYuvarlak hatlılalara kız keskin hatlılara erkek diyorlar kıza benzettim ben de sizin kaç haftalık
Kız sankiBana da bulunur musunuz lütfen 11 haftalıkEki Görüntüle 3567981
Ben 11+ 3 diye gittim 12+3 le uyumlu dedi ben cinsiyet tahmini de bekliyordum şok oldum çok erken çünkü bir de doktorlar söylemez benim doktor pat diye pipisi belli oluyor bak dedi ben şok ahahahshAy sana erken dediyse ben napayım 11+3 benim. Beklemek çok zor kızz![]()
Senin ilk mi?Ben 11+ 3 diye gittim 12+3 le uyumlu dedi ben cinsiyet tahmini de bekliyordum şok oldum çok erken çünkü bir de doktorlar söylemez benim doktor pat diye pipisi belli oluyor bak dedi ben şok ahahahsh
Ya gerçekten mi doktor yüzde 70 erkek dedi ama çok küçük değişebilir de dediKız sanki
Allah sağlıklısını nasip etsin benim de iki kızım var buna istemden kaldım erkek olma ihtimaline çok sevindim bir tane de farklı istiyor insanOğlum var . İnsan her duyguyu tatmak istiyor. Kız istiyorum valla![]()
Erkek çocukları haftalarından önce gidiyor. Benim oğlum da 2 hafta önden giderdi. bu da bir ipucu olabilir.Ben 11+ 3 diye gittim 12+3 le uyumlu dedi ben cinsiyet tahmini de bekliyordum şok oldum çok erken çünkü bir de doktorlar söylemez benim doktor pat diye pipisi belli oluyor bak dedi ben şok ahahahsh
Ben çok anlayamadım zaten çok zor anlıyorum biri bana gösterecek yani ancaBana da bulunur musunuz lütfen 11 haftalıkEki Görüntüle 3567981
Aminn.. kız belirtileri nasıl oluyor?Allah sağlıklısını nasip etsin benim de iki kızım var buna istemden kaldım erkek olma ihtimaline çok sevindim bir tane de farklı istiyor insan![]()
Evet öyleymiş hatta ben bunda beta hcg yaptırdığımda 10 haftalık bebek kadar bir değer vermişti halbuki 5 haftalıktı kızlarımda hep uyumluydu bunda ikiz mi acaba dedim de çok şükür değilmiş Allah isteyene versin yaErkek çocukları haftalarından önce gidiyor. Benim oğlum da 2 hafta önden giderdi. bu da bir ipucu olabilir.Bu gebeliğim uyumlu gidiyor.