Arkadaşlar merhaba cinsiyet tahmini alabilir miyim 🥰🫶

asyafra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
42
12
3
30
IMG_0289.webp

Ay sana erken dediyse ben napayım 11+3 benim. Beklemek çok zor kızz🙈
Ben 11+ 3 diye gittim 12+3 le uyumlu dedi ben cinsiyet tahmini de bekliyordum şok oldum çok erken çünkü bir de doktorlar söylemez benim doktor pat diye pipisi belli oluyor bak dedi ben şok ahahahsh

Oğlum var . İnsan her duyguyu tatmak istiyor. Kız istiyorum valla 💕
Allah sağlıklısını nasip etsin benim de iki kızım var buna istemden kaldım erkek olma ihtimaline çok sevindim bir tane de farklı istiyor insan 🫶😅

Ben 11+ 3 diye gittim 12+3 le uyumlu dedi ben cinsiyet tahmini de bekliyordum şok oldum çok erken çünkü bir de doktorlar söylemez benim doktor pat diye pipisi belli oluyor bak dedi ben şok ahahahsh
Erkek çocukları haftalarından önce gidiyor. Benim oğlum da 2 hafta önden giderdi. bu da bir ipucu olabilir.🥰 Bu gebeliğim uyumlu gidiyor.

Erkek çocukları haftalarından önce gidiyor. Benim oğlum da 2 hafta önden giderdi. bu da bir ipucu olabilir.🥰 Bu gebeliğim uyumlu gidiyor.
Evet öyleymiş hatta ben bunda beta hcg yaptırdığımda 10 haftalık bebek kadar bir değer vermişti halbuki 5 haftalıktı kızlarımda hep uyumluydu bunda ikiz mi acaba dedim de çok şükür değilmiş Allah isteyene versin ya 😂😂

Back
X