Nub çıkıntısı diyorlar . Oradan tahminde bulundum ben. Allah hayırlısını versinBen çok anlayamadım zaten çok zor anlıyorum biri bana gösterecek yani anca![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub çıkıntısı diyorlar . Oradan tahminde bulundum ben. Allah hayırlısını versinBen çok anlayamadım zaten çok zor anlıyorum biri bana gösterecek yani anca![]()
Herkesinki değişiyor annem biz kızlarda çok kusmuş rahatsız olmuş erkeklerde çok rahattı bende de kızlarda hiç bulantım olmadı bunda çok kötü geçirdim yani insan kendini anlıyor benceAminn.. kız belirtileri nasıl oluyor?
Benim sat a göre 11+1 ultasonda 11+4 cıktı yüzde yetmiş erkek dedi demek ki değişmez bundan sonraErkek çocukları haftalarından önce gidiyor. Benim oğlum da 2 hafta önden giderdi. bu da bir ipucu olabilir.Bu gebeliğim uyumlu gidiyor.
Ben ikisinde de hiç kusmadım çok şükür. Oğlumda çok güzeldim ama bunda şimdiden bozuldumHerkesinki değişiyor annem biz kızlarda çok kusmuş rahatsız olmuş erkeklerde çok rahattı bende de kızlarda hiç bulantım olmadı bunda çok kötü geçirdim yani insan kendini anlıyor bence
Değişen oluyor ya alışverişe başlama dahaBenim sat a göre 11+1 ultasonda 11+4 cıktı yüzde yetmiş erkek dedi demek ki değişmez bundan sonra
Kız 20.haftada bile değişiyor öyle düşünmeBenim sat a göre 11+1 ultasonda 11+4 cıktı yüzde yetmiş erkek dedi demek ki değişmez bundan sonra
Ay yok daha bir şey almadım.ilk gebeliğim çok heyecanlıyım. Ne çıksa mutlu olurum zatenDeğişen oluyor ya alışverişe başlama daha![]()
Aynen hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar yeter ki bizimki heyecan sadeceBen ikisinde de hiç kusmadım çok şükür. Oğlumda çok güzeldim ama bunda şimdiden bozuldumHayırlısı olsun bakalım
Sağ Salim kucağımıza alalım inşallahAy yok daha bir şey almadım.ilk gebeliğim çok heyecanlıyım. Ne çıksa mutlu olurum zatenyine de merak ediyor insan
![]()
Ya bu bebiş ultrason kağıdında bile aşırı tatlı duruyor maşallah diyorumMerhaba lütfen banada tahminde bulunur musunuz ?
Erkek gibi geldi bana kaçıncı haftaMerhaba lütfen banada tahminde bulunur musunuz ?
Ultrasyondakı 12 +4 su an 18 haftalıgım daha gıtmedım doktoraErkek gibi geldi bana kaçıncı hafta
çok teşekkür ederimYa bu bebiş ultrason kağıdında bile aşırı tatlı duruyor maşallah diyorum![]()