Ali Gökçen Akdal'a yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Şöyle söyliyim bir estetik cerrahından beklenilen temelde iki şey vardır: biri seni yani sorunu anlaması, senin her türlü operasyondan sonrasında ve öncesinde yaşanacaklara karşı bilgilendirmesi ; ikincisi ise istediğin bir sonuçla muayenaneden mutlu bir şekilde ayrılmanı sağlamak. İkisi de olmadı. Öncelikle kendini beğenmiş bir sekreter ve hijyenle uzaktan yakından alakası olmayan tamamen unprofessional bir ortamla karşılaştım. Bu tedirginliği atlatamamışken doktoru görmek için odaya girdiğimde ikinci bir şoku yaşadım. Facebook'ta fotoğraflarını gördüğüm doktorla gördüğüm kişinin arasında neredeyse 20 yaş fark vardı. Genç halinin fotoğrafını koyup kendisinin şu anki haliye barışık olmayan bir insanın, kendisini güzel hissedemeyen kadınlara ne kadar faydası olabilir? Sorunun cevabı gayet belli. Sayın doktorumuzun bu işi asırlardır yaptığı belli. Bunun artı yönlerinden çok eskileri daha fazla. Şöyle ki; hastalarını artık adeta bir oyuncak gibi görmeye başlamış olmasının dışında ne psikolojiniz ne de sağlığınızın üzerine yeterince düşmüyor. Sonuçlar güzel olabilir fakat ben böyle bir ortamda bulunduğum için hiç memnun olamadım. Zamanında deneyimlemiş birisi olarak da bunları söylemekten gocunmuyorum. Çünkü eminim ki benim gibi titiz hanımlar vardır. Kısacası önermiyorum ama herkesin kendi kararı tabii ki.
Merhaba ben yorumunuza çok şaşırdım çünkü ben söylediklerinizin tam tersi fikrindeyim daha 2 hafta olmadı Bullhorn operasyonu yaptırdım sonuç harika iz kalmadı şimdiden üstelik çok alakalı güleryüzlü bir doktor ve asistanı Ebru hanım da keza öyle çok tatlı çok şeker müthiş güzel insanlar bundan sonra güvenerek Ankaradan gelebileceğim tek doktor