arkadaşlar tüp bebek merkezi konusunda yaptıgım araştırmalar sonunda bir türlü karar veremedim..
kafam karışıyor.. sürekli yorumları okumaktan yoruldum((
bu nedenle fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum... lütfen
anadolu yakasında oturuyorum..
şimdiden teşekkür ederim:))
arkadaşlar tüp bebek merkezi konusunda yaptıgım araştırmalar sonunda bir türlü karar veremedim..
kafam karışıyor.. sürekli yorumları okumaktan yoruldum((
bu nedenle fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum... lütfen
anadolu yakasında oturuyorum..
şimdiden teşekkür ederim:))
mitugicim bizde araştırdığımızda bu konunun ekip işi olduğunu ve labaratuvarının çok iyi olması gerektiği sonucuna varmıştık. bu kapsamda yaptığımız araştırma bizi kadıköy şifa hastanesine yönlendirdi. ön görüşmede ise doğru yerde olduğumuzu anladık Allahıma bin şükür ilk denemede hamile kaldım. doktorumuz birgül sarıkamış, embriyoluğumuz engin enginsu. harikalude insanlar.. işlerinde hem çok tecrübeli hem çok başarılılar.. biliyorsun ki bu iş artık ticarete dökülmüş durumda ama doktorlarımız bu konuda inanılmaz hassaslar..biz çok memnun kaldık.. herkese de tavsiye ediyorum çünkü onun dışında görüştüğüm yerler, doktorlar da oldu ve hepsinin koyduğu teşhisler, yapılması gerektiğini söyledikleri türlü türlü operasyonlara hiç gerek kalmadığını gördük..inşallah senin için en doğru yeri bulur, yavruna kavuşursun..sevgiler..
iyi yorumları okuduğun yerlerle ön görüşme yapıp karar verebilirsin.
ama muayenede işlem yapalım diyen doktorlara sakın gitme. tüp bebek herkesin dediği gibi ekip işi.