ARKADAŞLAR MERHABA !!!

Simgeacar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
25
9
29
Öncelikle konuya baktiğiniz için teşekkur ederim.... Benim sevgilim vardi yaklasik 1senedir konusuyorduk ve coğu kez ayrilip baristik... Her ayrilmamiz onun yalanlari yuzundendi. Simdi de tekrar barismak istiyor ne yapmaliyim.. Ben barismak istiyorum fakat her seferinde yalan soyluyor soyleyecek diye tedirginim ve hic bir lafina inanasim gelmiyor... Mesela bana yuzuk almisti tek taş o gercek mi sahtemi nasil aldi onu bilr bilmiyorum her konuda tedirginim yani

Çocuk kızdan hoşlanmıs ama yalancıymış..kıza demiş beni seviyor musun,kız da demiş seviyorum ama sende yalanı seviyorsun..
Çocuk demiş ben seni daha çok seviyorum..
Kız etkilenmiş birlikte sonsuza dek bayılarak ölmüşler..

aa tektaş heba olmuş ama bu hikayeye göre

Çocuk kızdan hoşlanmıs ama yalancıymış..kıza demiş beni seviyor musun,kız da demiş seviyorum ama sende yalanı seviyorsun..
Çocuk demiş ben seni daha çok seviyorum..
Kız etkilenmiş birlikte sonsuza dek bayılarak ölmüşler..
Kız Demiş ne kadar da imitasyoncu bi erkek :)

Yüzük o kadar önemli değil de önemli olan diğer yalanları nelerdi, örnek verebilir misiniz?
Bir tane kiz arkadasi vardi... Onla konusmuyorum dedi fakat konusuyordu bu yalanini yakalamistim ama affettim yalanlamisyi ama sonradan kabul etmisti simdide onun kiz kardediyle konusmalarini gordum oda nasilsin falan diye.. Sorduğumda kucucuk kiz bilmediğin seyler var dedi

Bir tane kiz arkadasi vardi... Onla konusmuyorum dedi fakat konusuyordu bu yalanini yakalamistim ama affettim yalanlamisyi ama sonradan kabul etmisti simdide onun kiz kardediyle konusmalarini gordum oda nasilsin falan diye.. Sorduğumda kucucuk kiz bilmediğin seyler var dedi

Bu huyu kötüymüş. Benim de böyle bir eski sevgilim vardı ve bu tarz gizli saklı şeyleri eşeleyince altından daima kötü ve gizli durumlar çıktı. Bu süreçte ben adeta bir paranoyak olmuştum tabi. Sağlıklı bir ilişki olmuyor, güven defalarca sarsılınca geri gelmiyor. Bence iyi düşünün, bu kişiden ayrılıp dürüst biriyle sağlıklı bir ilişki yaşamak varken bu huzursuzluk neden yaşansın ki.

Sana surekli yalanlar söyleyen birini bosver hic barisma bile. Ilerde de guvenemeyeceksin ve o sa yalanlara devam edecek muhtemelen. Hep acaba doğru mu yalan mi doye dusunerek ömür geçmez. Karşına daha iyi dürüst insanlar da cikar. Devam ettiremeyecegini anlamissin ki ayrilmissin. Hata olur gibi görünüyor ona dönmen.

evet ama cok kez herkesi karşima aldim bu sefer yapmaz dedim inat ettim hatta en yakin arkadasim onu sevmiyordu baristim diye kavga ettik ve konuşmuyoruz.... Ve sonuç 0 buyuk bir hayal kırıklığı... :KK22:

Yüzüğün gerçek olup olmadığını kuyumcudan öğrenebilirsiniz bu da dertmi.Neyse konunuza gelecek olursak, insanlar değişmez.Yalanlarına devam edicek.Barışıcaksanızda bunu bile bile barışın.Sonra vay bana yine neden yalan söyledin diye kızmayın üzülmeyin.Kendi düşen ağlamaz misali....

Yüzüğün gerçek olup olmadığını kuyumcudan öğrenebilirsiniz bu da dertmi.Neyse konunuza gelecek olursak, insanlar değişmez.Yalanlarına devam edicek.Barışıcaksanızda bunu bile bile barışın.Sonra vay bana yine neden yalan söyledin diye kızmayın üzülmeyin.Kendi düşen ağlamaz misali....
Her ne kadar istesemde olmayacak... :'(

X