Nişanlımla tanıştığım 3 seneyi geçti 3 ay öncede nişanlandık onun ailesi çok seviyor ve istiyort beni benimkilerse çok karşı çıktılar çok sorun yaşadık ama şimdi çok şükür iyiler sorunum ise ailemin istemeyiş nedenleri eğitim seviyesi maddi durum aileler uyuşmuyor hepsi bir tarafa bir nmesleği yok ve sorumluluk sahibi değil diye istememişlerdi ve ben her seferinde yanıldıklarını idda ettim şimdi ise sanırım onların dedikleri doğru gerçekten beni çok seviyor ama bir evi geçindireceğini hiç sanmıyorum artık aileside bi garip zaten hem istiyorlar hem masrafsız düğün yapmak için neler yapıyorlar özellikle annesi düğünü bu sene yapcaktık yapacak durumda oldukları halde sırf az harcamak için 1 sene daha ertelediler ve ben arada kalmaktan bıktım 1 senede anca yaparız istediklerinizi dediler ama 3 ay oldu ve hala kımıldadıları bile yok ve istediğim şeyde normal bir salonda düğün 5 bilezik oda çok kalın da değil inat olsun diye böyle birşey yaptılar ama benimle herkese hava atmasını biliyorlar ve bu zamana kadar tanıştırdıkları hiç kimseye rezil etmedim onları hepsi çok iyi gelin bulmuşsun deyip beğendiler ya şimdi ben napayım hazmedemiyorumm senağlamasenağlamasenağlama
Son düzenleyen: Moderatör: