arkadaşlar mrb. yardımınıza imtiyacım var :( yorumlarınızı bekliyorum..

ilkimdeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
16
0
36
Çorum
merhaba arkadaşlar ben 2,5 senelik evliyim yaşım 26 bebek istiyoruz malum burdaki bir çok arkadaş gibi. ama olmuyo 2 defa aşılama denedik.olmadı.. bu ay recai papuççu ya gitmeyi düşünüyoruz ankara ya.. sizden RECAİ bey ile ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı rica ediyorum.. tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. lütfen muayene olan ve tüp bebek yada aşlıma deneyiminde olumlu olumsuz sonuç alan arkadaşların yorumlarını rica ediyorumm.. benimle paylaşırmısınız??

Ben istanbulda oturuyorum, ankaradaki doktorlari tanimiyorum ama sana icten iyi sanslar diliyorum. insallah hersey rahat ve huzurlu gecer.

çok iyi bi doktor.otoriter disiplinli en önemlisi tecrubesi çok uzun yıllara dayanıyor birazda paracı ama durumu kötü olana destek oluyor aynı zamanda ben onda 2 aşılama ve laparoskopi ameliyatı oldum neğatif sonuç aldım ama iyi birisi kötü bişey söyleyemem en azından negetifde olsa sonucun pişmanlık duymayacağin bi doktor ankaranın en iyilerinden

benim eşimin bi arkadaşı recai beye gitti seneler sonra hamile kaldı .aşılama tüp bebek deneyimi olmuş daha önce ama başarısız olunmuş. bende onun tavsiyesi üzerine recai beye gidicem.. çokta korkuyorum tüp bebek işleminden ...aşılamada çok ağrım oldu benim çünkü..

canım inş. sende biran önce bebeğine kavuşursun..yorumun inş. teş ederim. dr. biraz paragöz olduğunu söylüyolar ama bütün tüp bebek merkezlerinde aynı durum var..tecrübesi ve ii bi dr. oluşu önemli benim için..sen tüp bebek düşünmüyomusun?

düşünmezmiyim hiç tam 8 senedir uğraşıyorum bebek için.3 aşılama etlik d.evinde (neğatif) sonra recai hocaya gitim biz tüp bebek istedik ama o aşılama dedi tamam dedik. bana herşey normal dedi( laparoskopi ameliyatı sonrası ,tüplere baktı rahime filan,yumurtalıkları inceledi)aşılamayla kesin olur dedi ama olmadı 2 kez denedik.bana bi sorunun yok yaşında kucuk gez toz keyfine bak hayatını yaşa kendiliğinden olur dedi.sonra aradan 1sene geçti tekrar konuştuk fiyatı yüksek geldi sonra maya tüp bebek merkezine gitik(tanıdıklar vesile oldu)orda 4 tüp bebek denedik yine olmadı 3.tutdu ama 6 haftalıkken bozuldu boş gebelik dediler.şimdi 1 sene ara verdik 5.tüp bebeği denemeye karar verdik.bi doktor bulduk muazzez öztürk diye eşim şehir dışında işlerini ayarlabilirse en kısa zamanda başlıyacaği.....bu arada doktora gitmediğim zamanlarda koca garı ilaçları filan kürler ne bilim duyduğum herşeyi denedim ama olmadı kısmet artık allah ne zaman nasip ederse o vakit olucak

ahh cnm ya ne kdr mücadele etmişsin.. çok zor bi süreç gerçekten bende 2 aşılama oldu onlarda bile ne kdr çok yıprandım .. sen kaç tane işlemden geçmişsin..rabbim inş. en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder..iyi haberlerini bekliyorum inş.valla bana kabeden otlar fln bile geldi ama olmayınca ne denersen dene olmuyo..kısmet hayırlısı olsun inş.

çok iyi bi doktor.ama benim negatif sonuçlanmıştı kısmet...ayrıca çoğu yere göre çokkk ucuz hele istanbula

çok iyi bi doktor.ama benim negatif sonuçlanmıştı kısmet...ayrıca çoğu yere göre çokkk ucuz hele istanbula

evet cnm çok ii bi dr. olduğunu duydum..eşimin arkadaşı gitti şuan hamile ve onunla birlikte gidenlerin hepsi hamile kalmış..ama kısmet tabi..adetimi bekliyorum işte 2 aşılamadan sonra 1 ay ara verdik. şimdi recai beye gidicem ..korkuyorum heycanlıyım ..allahtan umut kesilmez ama hayal kırıklığı çok yıkıyo beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…