Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar mrb yeni katıldım aranıza yardım istiyorum cvp yazarsanız sevinirim ......

kızlar saçım kumral tenim beyaz ve ela gözlüyüm sizce hangi renk saç bana gider?

Benm tenim beyaz açık bi kahve rengi gözlerim var. Hangi renk yaptıysam yakıştı. Ama en çokta siyah. Bence bunu bize sorma. Senin tipini bilmiyoruz ve herkes ayrı birşey söliyecek. İyice kafan karışacak

Son düzenleme:
saçım siyahken böyleydi daha doğrusu akmış hali

Eklentiler

• $derya foto.webp
    $derya foto.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Bu renk guzelmis sana siyahta yakisiyor ama sanki renksiz gibi geldi bana biraz.bak mesela sana karamel kahve tonlari yakisir dun aksam cocuklar duymasinda pinar altugun sac rengi cok hosuma gitti rengin adini bilmiyorum bilen varsa yazarsa cok makbule gecer :D

Eklentiler

• $thumbnail.webp
    $thumbnail.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 97
Kesinlikle hafif kızıl öneririm sana , çok kırmızı olmayann (akaju) öneririm . 7.77 çikolata kahve de deneyebilirsin . Ama kesinlikle tavsiyem 6.52 dir koyuysa 7.52 düşünebilirsin ;)) bide sana 8.01 yakışır

Markasi ne bu yazdigin renklerin :)

Loreal majirel yada koleston perfect dir , pınar altuğ genelde bu markaları seçiyor . Ama tabiki bulamam diye üzülme istanbuldaysan eminönünde bulursun ama loreal oksidan yada (marka ile uyumlu) al bakırlığı canlı olsun istersen %9 oksiadan (biraz yıpratır) koyu kahvemsi tutsun istersen %6 oksidan kullanmanı tavsiye ederim %12 oksidan da var ama kesinlikle önermem . :)))

Beyaz tenliysen kesinlikle koyu renk öneririm bende beyaz tenliyim ve saçımı çok boyarım edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum kumral tonları hiç yakışmıyor yaşlı gösteriyor çikolata kahve de güzel olmuyor ama koyu kestane , kızıl tonları mükemmel duruyor loreelın köpük 56 numarasını dene derim ateşli kahveydi sanırım. Benım mesela şuan patlıcan moru saçım cok memnunum ne kadar koyu kızıl tonu renk yaparsan tenin beyaz oldugu ıcın gözlerının rengı okadar ortaya cıkar :)

Back
X