arkadaşlar napıcam yardım edin benden istediği şeyi yapamam:((

Bunu bu şekilde istemek bi daha olmayacak falan ne demek ya iğrenç

Çok açık ifade etmişsiniz doğru bir nasihat olmuş. 😌

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

karım olacaksın hemen miş sende eski türk filmlerindeki gibi duygulanıp ağlayacakdın bana sahip olmak istiyor aman ne güzel diye eski sevgilinle böle bişey yaşadı diye ne alaka deseydiki okuldan askerlikden önce hemen evlenelim nikah yapalıms adece bi derece mantıklıydı ama ondada özgüven eksikliği derdim neyse bu sadece senden böle bişey isteyecekmiş ama bi kılıf arıyormuş ohh ne güzel benle birlikde olursan eskisi gibi olurum birde elma şekeri alsın tam olsun arkadaşım uzak dur ya bi belalı biriyle çıkmışsın gelmiş bu ilişkinin içine düşmüş bu böle bişey yapmış mumlamı arıyon sana saygı duyan mantıklı akıllı biriyle ol 2 ay olmuş hem çıkalı ne çabuk evlenmeyi düşünüyo daha askerliği var neyse düşünebilirde ya senle birlikde olduktan sonra ben seni denedim bakalım olacakmısın diye hadi eyvallah kaçtım benn derse ne olacak hiç düşündüünmü bir sinirle söylemiş sende ona ağız dolusu bağır kulakları bi çınnn çınn etsin bi sinirle yaptım de

Bence 2 aydır tanıdığın bir insanın sana böyle şeyler söyleyebilmeside garip geldi bana kızlar biraz ağır olun karşınızdaki adamın size saygısı olsun hemen yüzgöz olmayın bence adam sana böyle bir teklifle geldiyse önce hatayı kendinde aramalısın seni basit bir kız olarak görüyor öyle olmasaydı eski sevgilin ne derse desin sana güvenir inanır ve böyle çirkin bir teklifte bulunmazdı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok kizlar oyle bi cocuk.degil sinir aninda soylemis bunu. Bugun bulustuk.konustuk. baya olaylar oldu. Eski ciktigimla yuzyuze geldi filan. Ama simdi iyiyiz o dedigini de demedi bir daha.

adamın kişiliği sinir anında çıkmış ortaya. kaç kurtul.

Böyle salak bir adama ne diye yalvardın ki ?

2 aydır çıkıyorsunuz aşktan gözün kör olmadıya..Ayrıl bu dengesizden..

KIymetsiz misin nedir bu kendini aşagılık sendromuna sokman..

Ya ALLAH aşkına aciz duruşunuzu bırakın bir kenara az dik olun

2 aylık...

Sinirle söylenmiş laflar pek manidar... İleride evlenseniz "Ben annenin benden önceki ilişkisini öğrendim sinirden karım olacaksın dedim, kastettiğim de annenle yatmaktı" dediğinde kulağa ne kadar iğrenç geliyor değil mi... Ama tam da böyle olmuş, yani adam nabız yoklamış, bakalım sert bir tepki var mı, çetin ceviz mi diye, bu iyi niyetli bir yoklamadan ziyade bakalım işleri çabuklaştırabilecek mi gayreti... Aksi mümkün değil zira hiçbir erkek -kadının evlilik dışı cinsellik fikrine sıcak baksın bakmasın- sizin yaşadıklarınızı öğrenince o tepkiyi vermez... Ya kesip atar ayrılır dediğiniz gibi sizin yalvarıp döndürmenize kulak asmaz ya da "Benden öncesi beni ilgilendirmez der"... Bunun bir ortası yok,ya tamam ya devamdır, yani bir tek "Onunla birlikte olmuşsundur sen, tamam ayrılmayalım ama benimle de birlikte olacaksın" alt yazısını geçmediği kalmış...

Allahın sınavlarına akıl sır ermiyor... Kimisi yıllarca harika bir adam portresi çiziyor da masum kızcağızlar aldanıyor, nikahın eşiğinden dönüyorlar, okuyoruz burada, kimisi de adam bağıra bağıra ne mal olduğunu haykıyırıyor da duymazdan geliniyor... Şu konuyu kız kardeşinin başına gelse "Belki iyi adamdır, sen bununla devam et" diye yorumlayacak ne bir erkek ne de bir kadın bulursunuz... Durum o kadar net...

Düzgün biri olduğuna emin misin?
Yamuk adamları cımbızla seçiyor gibisin kusura bakma.
Hala nasıl ikna edebilirim diyorsun.

Bu sapık teklifin üzerine iyi niyetli olduğuna o seni ikna etmeli..

ne saçma bir şey yaa. bu senın bekaretı sorguluyor olmasın sakın? bır kere olacak demıs ya hanı?
bu seçim sana kalmıs elbet
ama bu tehdıt nedır? bence senın bakıre olmadıgını dusunuyor, ötekı neler dedıyse artık buna
ama bu lafları çok saçma. ee senın bekaretını alacak, peki sonra bır aksılık cıkar evlenmezsenız n'olcak?

yahu sen nıye ağlıyorsun kı, yol ver gıtsın...inanmıyorsa kendı bılır

kusura bakmayın ama gerçekten DÜZGÜN BİR ADAM bunu istemez. üstelik böyle bir sebeple istemez. böyle şeyin inanmakla güvenmekle ne alakası var. size biraz olsa saygı duysa böyle bir şeyi söylemezdi tek amacı sizi kullanmak, bunlar nasıl kişiliksiz laflardır böyle.. belki eski sevgiliniz sizin için "benimle yattı" gibi kelimeler etmiştir, o da şansını deniyor ama emin olun bunu iyi bir niyetle istemiyor. eğer böyle bir şeyi yaparsanız ömrünüz boyunca pişmanlığını çekersiniz, zaten çok geçmeden de ayrılacağı belli sizden.

okurken eski sevgilini icimdn hakaret edesim geldi
snra konuyu bi bitireyim dedim
yeni sevgiline iki kat hakaret edesim geldi vala...
bu adamimi cok seviyosun?
bu ne çirkin bişey böyle..!
kendinizi nie bu kadar basitleştirdiniz o lafi ddikten snra sizin rest cekmeniz lazimdi..!
ayrica dha önce aramzda gecti ilk gece oluck falan filan 2 aylik bi iliskide hemen bunlarimi konuştunuz?
bide hala nasil ikna ederim diyosunuz :/
siz bi durun düşünün önce bu gdişat nereye. . .

Çok saçma bi istek.
Sevebilirsin, ama sana saygısı yok bu çocuğun... Bence araya biraz uzaklık girsin. 2 ay, birisi için ölüp bitecek kadar uzun bi süre değil.
Doğruyu yanlışı görmeniz için zaman gerekli.

nerede ipini koparmış it kopuk serseri işe yaramaz var onlara sarar bu kızlar...sonrada bana yardım ediiiinn.

Kusuruma bakmayın ama bu adam sizi kendinden çook üstün görüyor.Yani benle seks yap,yoksa seni bırakırım cümlesinin altında bile bu var.Ve bu kadınlara ve cinselliğe bakışının ne kadar hastalıklı olduğunu gösteriyor.Yani benle bir kez beraber olursan,bekaretini ben alırsam(!) benimsindir şeklinde kadını mal,cinselliği de kadına sahip olma olarak algılayan bir düşünceye sahip gibi geldi bana.Ve söylediklerini okurken midem bulandı.Yani adam açık açık ben sana istediğini vereceğim sen de karşılığında benle seks yapacaksın demiş.Kusuruma bakmayın ama bunun adı 'hayat kadınlığı'Lütfen ezdirmeyin kendinizi,siz erkeğin eşitisiniz kölesi değil.Eğer konuyu bir daha açmıyorsa siz açın ne demek bu,bu nasıl bir zihniyet diye hesap sorun.

Sakin böyle bir hataya düsme kesinlikle hayatinin yanlisi olur anladigim kadariyla sende istemiyorsun zaten istemedigin seyleri yaptirtma zorla sana güvenmesini ögrensin olur mu öyle sey güvenmiyorsada bitsin daha 2 ay olmus tanisali daha hersey tozpembe sakin ama sakin yapma derim ben yazik edersin kendine anneni babani düsün eski sevgilin rahatsiz ediyorsa seni git polise sikayet et ya cözüm bul ve yap bekaretini harcama sakin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence senin kiz olup olmadigini anlamak icin bunu istior sen deki guvenmiosan gel doktora gidelim ama bidaha beni arama de ondan sonra cnku cok sacma devam etmeniz icin bumu gerekliymis? Hem eskiden evlendigmiz gece yasayalm demis smdide hemen istior kesinlikle daha once iliskiye girip girmedigni anlamk icn yapmk istemis tbi bnuda soyleyemiyecegine gore bole bi yol bulmus aklinca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

diğerini çıkarmışsın hayatından bunuda çıkar. bu tarz şeyler isteyenlerden uzak dur daha yaşın küçük yanlış yapabilirsin. mantıklı düşün uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…