Öncelikle şunu söylemek isterimki canım,ben burada dertleştiğimiz arkadaşların hiçbirine erkek arkadaşları ile ilgili yaşadıkları sorunlar yüzünden amann canım,bırak gitsin,ayrıl gibisinden şeyler yazmadım.Çünkü hep ilişkiyi yaşayan insan en iyi bilir,gerçek bir sevgi varsa ortada ve çok büyük bir yanlış yoksa bir şans verilmesi gerektiğini,sevgiye sahip çıkılması gerektiğini düşündüm.Ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca endişelendim,bu farklı ve hassas bir konu çünkü.Erkek arkadaşının pek hayırlı bir insan olduğunu hissetmedim açıkçası.Böyle bir teklif,çözüm,mantık yok yani,olamaz.Ucu cinselliğe dayanan bir tehdit hiç olamaz.Böyle bir yola başvuran erkek te bence seviyor olamaz.Çiftlerin özel paylaşımlarına karışmak,yargılamak haddimize düşmez,her insanın bu konulardaki kafa yapısı,bakış açısı,inandığı değerler farklı olabilir.Yalnız ben bu durumdam zarar göreceğini hissedip endişelendim açıkçası.Şunu söyleyebilirim,çok seviyorum demişsin çünkü.Çok net ve kararlı ol bu konuda.Bunun bir kez olması,bir daha evlenene kadar olmayacak olması vs... bahanesi olamaz.Böyle bir şeyle senin ona olan sevgini kanıtlanması filan gibi bir saçmalık ta olamaz.Bir de resti çekmiş,olmazsa olmaz,biter bu ilişki filan,bu ne hadsizlik,hem de böyle önemli bir konuda.Eski erkek arkadaşın bu cinsellik olayı ile ilgili olur olmaz,yalan yanlış şeyler söylemiş olabilir ona.Erkek olarak elbette bu canını da sıkmıştır,tamam.Ama bu olaya getirilecek çözüm yataktan geçmez.Al karşına ciddi ciddi açıkça tahmin ettiği ya da şüphelendiği gibi bir durumda olmadığını bir bayan olarak anlatmaya çalış.Yahu akıl var mantık var,evlendiğiniz zaman zaten anlayacak bunu ilk kez onunla paylaştığını.Sen de evlenmeden olmaz diyen bir bayan olarak zaten belli etmiş oluyorsun bu konudaki durumunu.İnsanları tanımak çok zor canım,hele 2-3 ayda birini tanıdım diye emin olamazsın.Eğer konuşmana rağmen bu konuda ısrarcı olursa,sana saygı göstermezse ve ilişkiyi bitirmekle tehdit etmeye devam ederse uzaklaş ondan canım.Biliyorum bize buradan yazması kolay ama uzaklaş.Bu yapıdaki bir erkekten kocan da olsa ilerde hayır gelmez çünkü bence sana.
Yok kizlar oyle bi cocuk.degil sinir aninda soylemis bunu. Bugun bulustuk.konustuk. baya olaylar oldu. Eski ciktigimla yuzyuze geldi filan. Ama simdi iyiyiz o dedigini de demedi bir daha.
ne saçma bir şey yaa. bu senın bekaretı sorguluyor olmasın sakın? bır kere olacak demıs ya hanı?arkadaşlar 2 aydır birisiyle çıkıyorum. çok seviyoruz birbirimizi evlilik düşünüyoruz.ama bundan önce yanlış bana uymayan belalı biriyle çıkmıştım. başkada kimseyle çıkmadım. bu eski çıktığım sorun oluyordu ara ara. çünkü bunla ilişkiye başlamadan yeni ayrılmıştım ondan.
neyse eski çıktığım duymus yeni biriyle sevgili olduğumu. benleyken de onla görüşüyodun diyor uyduruyor hepsini. dövücem o çocuğu diyor. bunları yeni sevgilim duydu. tuttu aradı onu. o da iğrenç seyler söylemiş. birilerini yollattı yanına tehdit etti bi daha ararsan dayak yersin diye. benden de ayrılcaktı çok yalvardım çok seviyorum düzgün bana uygun biri. o da beni seviyor. tamam ayrılmıycam dedi ama bi isteğim var dedi. karım olmanı istiyorum dedi. ben de tamam dedim. ama hemen evlenemiycez benim okulum bitccek ise gircem o askere gitcek filan.
meğer karım olcaksın derken ilişkiye girmemi istiyormuş. bir kez olcak diyor. duyduklarımı kabul etmem için sana eskisi gibi davranabilmem için bunun olması gerek diyor. yoksa eskisi gibi olamayız biter ilişkimiz diyor. ki önceden asla diyordu ilk gecemizde olcak o heycanıo gece yaşamalıyız diyor.
kızlar çok seviyorum ama böyle bişeyı evlenmeden yapamamnasıl ikna edicem Allah aşkına yardım edinnn
arkadaşlar 2 aydır birisiyle çıkıyorum. çok seviyoruz birbirimizi evlilik düşünüyoruz.ama bundan önce yanlış bana uymayan belalı biriyle çıkmıştım. başkada kimseyle çıkmadım. bu eski çıktığım sorun oluyordu ara ara. çünkü bunla ilişkiye başlamadan yeni ayrılmıştım ondan.
neyse eski çıktığım duymus yeni biriyle sevgili olduğumu. benleyken de onla görüşüyodun diyor uyduruyor hepsini. dövücem o çocuğu diyor. bunları yeni sevgilim duydu. tuttu aradı onu. o da iğrenç seyler söylemiş. birilerini yollattı yanına tehdit etti bi daha ararsan dayak yersin diye. benden de ayrılcaktı çok yalvardım çok seviyorum düzgün bana uygun biri. o da beni seviyor. tamam ayrılmıycam dedi ama bi isteğim var dedi. karım olmanı istiyorum dedi. ben de tamam dedim. ama hemen evlenemiycez benim okulum bitccek ise gircem o askere gitcek filan.
meğer karım olcaksın derken ilişkiye girmemi istiyormuş. bir kez olcak diyor. duyduklarımı kabul etmem için sana eskisi gibi davranabilmem için bunun olması gerek diyor. yoksa eskisi gibi olamayız biter ilişkimiz diyor. ki önceden asla diyordu ilk gecemizde olcak o heycanıo gece yaşamalıyız diyor.
kızlar çok seviyorum ama böyle bişeyı evlenmeden yapamamnasıl ikna edicem Allah aşkına yardım edinnn
arkadaşlar 2 aydır birisiyle çıkıyorum. çok seviyoruz birbirimizi evlilik düşünüyoruz.ama bundan önce yanlış bana uymayan belalı biriyle çıkmıştım. başkada kimseyle çıkmadım. bu eski çıktığım sorun oluyordu ara ara. çünkü bunla ilişkiye başlamadan yeni ayrılmıştım ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?