• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar napıcam yardım edin benden istediği şeyi yapamam:((

bunu sana ilk söylediğinde şöyle afilli bir s....r çekseydin ya bunu yapmadığın yapamadığın için gözünü açmazsan suya götürür susuz getirir bu oğlan seni haberin ola...

Senden böyle birşey isteyen biri için hala napıcam diye mi düşünüyorsun.. Yazık etme kendine bekaretini geçtim kişiliğini koru ...

kaç yaşındasınız siz bence her ikisinden de uzak durun çünkü içinde bulunduğunuz durum hiçte sağlıklı değil
bu anlattıklarınıza bakılacak olursa yaşınız daha 20 yi geçmemiş geleceğinizi asla tehlikeye atmayın hiçbir anlamda

hiç düşünmene gerek yok ki tabiki de yapma. ömür boyu pişmanlığını yaşarsın sonra..

yaşım 25. kızlar zaten yapmıycaktım o da ertesi gün anladı hatasını. ben o gün ne dediğimi biliyomuydum ben öyle şey yapmam. sen istesen bile yapmazdım dedi.

sevgilimi tanıyorum ve güveniyorum yasaşan olaylar çok kötü bilmiyosunuz kızlar. o an doldu ve bunu söyledi. ciddi değildi ama..

Düzgün biri olduğuna emin misin?
Yamuk adamları cımbızla seçiyor gibisin kusura bakma.
Hala nasıl ikna edebilirim diyorsun.

Bu sapık teklifin üzerine iyi niyetli olduğuna o seni ikna etmeli..

düzgün biri olduğuna eminim. o gün çok sinirlendi. eski sevgilim telefonda iğrenç şeyler söyledi. o da kendince benim onları yutmam için bunun olması lazım dedi o gün. ama hemen ertesi gün anladı hatasını. ben o gün ne dediğimi bilmiyodum dedi. öyle bişeyi sen istessende ben yapmam dedi. zaten kimseyle birlikte olmamış daha önce.

sevgilime güveniyorm onca şeye rağmen arkamda durdu. yoksa bana öyle diyen biriyle bir gün daha görüşmem ama tanıyorum eminim sevgilimden düzgün bi çocuk. onu sinir anında söyledi kendiside anladı hata olduğunu..

Yahu her şeyi de sinire bağlamayın.
Sinirle denilecek şey mi o?
İki aylık adam için kendini küçük düşürüyosun hala devam ederek.
2 ay ya 2 ay suratına tokatı çarpacağına hala öyle bi'çocuk değil diyosun hangi ara tanıdın bu kadar:19:

tanıdım canım güveniyorum düzgün bir çocuk. bir tane yalanını görmedim. ailesini biliyorum. bu güne kadar gördüğüm en düzgün erkek gerçekten.

o günkü halini gördüm sırf sinirden eski sevgilimin dediklerinden dolayı öyle bişey dedi. biliyorum ben istesemde yapmazdı. yoksa ben de bunu kabul edecek biri değilim. öyle birşey yapmam..

okurken eski sevgilini icimdn hakaret edesim geldi
snra konuyu bi bitireyim dedim
yeni sevgiline iki kat hakaret edesim geldi vala...
bu adamimi cok seviyosun?
bu ne çirkin bişey böyle..!
kendinizi nie bu kadar basitleştirdiniz o lafi ddikten snra sizin rest cekmeniz lazimdi..!
ayrica dha önce aramzda gecti ilk gece oluck falan filan 2 aylik bi iliskide hemen bunlarimi konuştunuz?
bide hala nasil ikna ederim diyosunuz :/
siz bi durun düşünün önce bu gdişat nereye. . .

evet konuştuk herşeyi. 2 aylık olabilir ama ciddi bi ilişki. 2 aylık ilişki de bunlar konuşulamaz diye birşey mi var ki...

Öncelikle şunu söylemek isterimki canım,ben burada dertleştiğimiz arkadaşların hiçbirine erkek arkadaşları ile ilgili yaşadıkları sorunlar yüzünden amann canım,bırak gitsin,ayrıl gibisinden şeyler yazmadım.Çünkü hep ilişkiyi yaşayan insan en iyi bilir,gerçek bir sevgi varsa ortada ve çok büyük bir yanlış yoksa bir şans verilmesi gerektiğini,sevgiye sahip çıkılması gerektiğini düşündüm.Ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca endişelendim,bu farklı ve hassas bir konu çünkü.Erkek arkadaşının pek hayırlı bir insan olduğunu hissetmedim açıkçası.Böyle bir teklif,çözüm,mantık yok yani,olamaz.Ucu cinselliğe dayanan bir tehdit hiç olamaz.Böyle bir yola başvuran erkek te bence seviyor olamaz.Çiftlerin özel paylaşımlarına karışmak,yargılamak haddimize düşmez,her insanın bu konulardaki kafa yapısı,bakış açısı,inandığı değerler farklı olabilir.Yalnız ben bu durumdam zarar göreceğini hissedip endişelendim açıkçası.Şunu söyleyebilirim,çok seviyorum demişsin çünkü.Çok net ve kararlı ol bu konuda.Bunun bir kez olması,bir daha evlenene kadar olmayacak olması vs... bahanesi olamaz.Böyle bir şeyle senin ona olan sevgini kanıtlanması filan gibi bir saçmalık ta olamaz.Bir de resti çekmiş,olmazsa olmaz,biter bu ilişki filan,bu ne hadsizlik,hem de böyle önemli bir konuda.Eski erkek arkadaşın bu cinsellik olayı ile ilgili olur olmaz,yalan yanlış şeyler söylemiş olabilir ona.Erkek olarak elbette bu canını da sıkmıştır,tamam.Ama bu olaya getirilecek çözüm yataktan geçmez.Al karşına ciddi ciddi açıkça tahmin ettiği ya da şüphelendiği gibi bir durumda olmadığını bir bayan olarak anlatmaya çalış.Yahu akıl var mantık var,evlendiğiniz zaman zaten anlayacak bunu ilk kez onunla paylaştığını.Sen de evlenmeden olmaz diyen bir bayan olarak zaten belli etmiş oluyorsun bu konudaki durumunu.İnsanları tanımak çok zor canım,hele 2-3 ayda birini tanıdım diye emin olamazsın.Eğer konuşmana rağmen bu konuda ısrarcı olursa,sana saygı göstermezse ve ilişkiyi bitirmekle tehdit etmeye devam ederse uzaklaş ondan canım.Biliyorum bize buradan yazması kolay ama uzaklaş.Bu yapıdaki bir erkekten kocan da olsa ilerde hayır gelmez çünkü bence sana.

zaten devam etseydi ayrılıcktım. anladı yanlış yaptığını. ben onun da öyle birşey yapabilceğini düşünmedi m hic. ama dedikleriniz aklımın köşesinde olucak hep..

ben bu insanı doğru tanıdığımı düşünüyorum güveniyorum. ailesiyle tanışcam bugün. bakalım hemen evlenme yada nişanlanma durumumuz yok zaten. bi sene var en azından bunların olmasına. ben bir şans daha vermek istiyorum tanıdıgımı düşündüğüm düzgün biri olduğunu düşündüğüm için..

hemen ona gazı ver. eski sevgilim arıyo beni napcam ufff filan de. o da onu arasın bidaha :52: ve hakettiği dayağı yesin !

Bence 2 aydır tanıdığın bir insanın sana böyle şeyler söyleyebilmeside garip geldi bana kızlar biraz ağır olun karşınızdaki adamın size saygısı olsun hemen yüzgöz olmayın bence adam sana böyle bir teklifle geldiyse önce hatayı kendinde aramalısın seni basit bir kız olarak görüyor öyle olmasaydı eski sevgilin ne derse desin sana güvenir inanır ve böyle çirkin bir teklifte bulunmazdı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim nasıl bir insan olduğumu biliyor. bende onu biliyorum böyle biri değil.

evet 2 aylık çok yeni bi ilişki. ama ciddi düşünüyorz. biz her yönden birbirimize uydugumuz için direk ciddi düşünerek başladık ilişkiye zaten. 2 ay belki kısa geliyor olabilir kulağa ama ilişki de şu zamana kadar şu konu konuşulmaz şu denilmez diye bir kural yok. kişilerle ilgili bir durum.

ama doğru 2 ayda bir insanı tam olarak tanıyamazsın. bakalım zaten hemen nişan yada düğün yapıcak durumda değiliz. ailesiyle tanşıcam bugün. zamanla daha iyi anlarım böyle bri olup olmadıgını...

2 aylık...

Sinirle söylenmiş laflar pek manidar... İleride evlenseniz "Ben annenin benden önceki ilişkisini öğrendim sinirden karım olacaksın dedim, kastettiğim de annenle yatmaktı" dediğinde kulağa ne kadar iğrenç geliyor değil mi... Ama tam da böyle olmuş, yani adam nabız yoklamış, bakalım sert bir tepki var mı, çetin ceviz mi diye, bu iyi niyetli bir yoklamadan ziyade bakalım işleri çabuklaştırabilecek mi gayreti... Aksi mümkün değil zira hiçbir erkek -kadının evlilik dışı cinsellik fikrine sıcak baksın bakmasın- sizin yaşadıklarınızı öğrenince o tepkiyi vermez... Ya kesip atar ayrılır dediğiniz gibi sizin yalvarıp döndürmenize kulak asmaz ya da "Benden öncesi beni ilgilendirmez der"... Bunun bir ortası yok,ya tamam ya devamdır, yani bir tek "Onunla birlikte olmuşsundur sen, tamam ayrılmayalım ama benimle de birlikte olacaksın" alt yazısını geçmediği kalmış...

Allahın sınavlarına akıl sır ermiyor... Kimisi yıllarca harika bir adam portresi çiziyor da masum kızcağızlar aldanıyor, nikahın eşiğinden dönüyorlar, okuyoruz burada, kimisi de adam bağıra bağıra ne mal olduğunu haykıyırıyor da duymazdan geliniyor... Şu konuyu kız kardeşinin başına gelse "Belki iyi adamdır, sen bununla devam et" diye yorumlayacak ne bir erkek ne de bir kadın bulursunuz... Durum o kadar net...
:ssz:

bende böyle birseyi duysam hiç kimse için belki iyi adamdır demem ki. böyle birşeyi de kabul edip yapmam. ama o günkü olaylar çok farklıydı. ben de o gün ömrümde yapmaığım şeyler yaptım kendi mi de tanıyamadım.

sevgilimi doğru tanıdığımdan eminim öyle bişeyi ben istesem de yapmaz. zaten anladı hatasını ben o gün ne dediğimi naptımı bilmiyodum telefonda oyle şeyier duyunca kötü oldum dedi. ertesi gün lafını dahi açmadı. adama güvendiğim için devam etme kararı aldım bende... bi sinirle söylenmiş bişey oldunu düşünüyorum

sinirle bir kez söylenmiş sonrasında özür dilemiş gerçekten ayrılmalı mıyım? bu insana güveniyorum düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum.

Canım benim, sinirle benle birlikte ol, yoksa senden ayrılırım denmez. Tabi ilişkinin içinde olan sensin. Arkadaşını tanıyan sensin. Ama bu talebinde devam ederse ayrıl.

Sen neden manyak tiplere bu kadar meraklisin kardes? Cevrende duzgun, normal adam yok mu?

Onceki adam kacikti demissin, ee bu cok mu normal? Tehdit ediyor, duygusal santaj yapiyor sana.......resti cek bence. Tamam bu yuzden ayrilacaksan ayril de, bakalim ne diyecek?

Askere gitmeden once hayatini yasamak derdinde, senin gibi safi da bulmus, karim olacaksin bilmem ne diyip kandiriyor. Sen de bu herife cidden inanip ne yapsam diye bize soruyorsun kardes.

Isterse ayrilsin, ne olacak adam kitligi mi var?? Sakin pisman olacagin seyler yapma kardes, sonra da kandirildim diye topik acarsin.

Son düzenleme:
Canım benim, sinirle benle birlikte ol, yoksa senden ayrılırım denmez. Tabi ilişkinin içinde olan sensin. Arkadaşını tanıyan sensin. Ama bu talebinde devam ederse ayrıl.

ne devam etmesi. konusunu dahi açmadı. ben sinirle söyledim o gün ne dediğimi biliyo muydum dedi. sen istesen bile ben yapmam öyle birşeyi dedi.

gerçekten çok kötü bi gündü ömrümde öyle olaylar yaşamadım. normalde kabul edilcek bi kelime değil. ama o da kendinde değildi halini gördüm o gün. hiç bi erkek kabul edemez sonucta bu tür konusmaları:14:

Sen neden manyak tiplere bu kadar meraklisin kardes? Cevrende duzgun, normal adam yok mu?

Onceki adam kacikti demissin, ee bu cok mu normal? Tehdit ediyor, duygusal santaj yapiyor sana.......resti cek bence. Tamam bu yuzden ayrilacaksan ayril de, bakalim ne diyecek?

Askere gitmeden once hayatini yasamak derdinde, senin gibi safi da bulmus, karim olacaksin bilmem ne diyip kandiriyor. Sen de bu herife cidden inanip ne yapsam diye bize soruyorsun kardes.

Isterse ayrilsin, ne olacak adam kitligi mi var?? Sakin pisman olacagin seyler yapma kardes, sonra da kandirildim diye topik acarsin.

canım benim yazdığım mesajları bi oku istersen. kimse kimseyi bu şekilde tehdit edemez. ben o günkü duruma verdim böyle demesini. zaten daha konusunu açmadı ben o gün ne dediğimi ne düşündüğümü bilmiyodum dedi. öyle bir şeyi sen istesen ben yapmam dedi.

birkez daha deseydi ben yapamam diyip ayrılcaktım zaten. böyle bir şeyi kabul eder miiyim....

sırf adamı tanıdığım düzgün biri oldunu bildiğim için savunuyorum yanlıs anlamayın çok seviyorum ayrılamıyorum diye değil....

zaten devam etseydi ayrılıcktım. anladı yanlış yaptığını. ben onun da öyle birşey yapabilceğini düşünmedi m hic. ama dedikleriniz aklımın köşesinde olucak hep..

ben bu insanı doğru tanıdığımı düşünüyorum güveniyorum. ailesiyle tanışcam bugün. bakalım hemen evlenme yada nişanlanma durumumuz yok zaten. bi sene var en azından bunların olmasına. ben bir şans daha vermek istiyorum tanıdıgımı düşündüğüm düzgün biri olduğunu düşündüğüm için..

Anlıyorum,o zaman hayırlısı olsun hakkında canım.Ailesi ile tanışman avantaj olabilir.Mümkünse o da senin ailen ile tanışsın.İşin içinde aile faktörü olduğu zaman,aileden kimselerin yüzüne bakma olayı filan olunca daha bir sorumluluk hissedilir çünkü.

Back
X