• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar napıcam yardım edin benden istediği şeyi yapamam:((

bence canım kızlığından şübhe ediyor eski sevgilin benimle yattı falan dediyse onun için seninle ilişkiye girmek istiyor olabilir.sakın o istiyor diye ilişkiye girme ya evlilik olmazsa o zaman ne yapacaksın...

bir kere olacakmış sadece bak sen ya uyanığa ya sakın ama sakın böyle bir şey yapma sana inanıp güvenemiyorsa yol orada oda haklı ne hem cinslerimiz var ok de sevgi varsa güvende vardır yoksa o ilişki yürimez yada çıkar amaçlıdır çok şüphen varsa dr gidelim ama kız çıkarsam seni orada bırakırım de kusura bakma ne adi adammış.

bir kere olacakmış sadece bak sen ya uyanığa ya sakın ama sakın böyle bir şey yapma sana inanıp güvenemiyorsa yol orada oda haklı ne hem cinslerimiz var ok de sevgi varsa güvende vardır yoksa o ilişki yürimez yada çıkar amaçlıdır çok şüphen varsa dr gidelim ama kız çıkarsam seni orada bırakırım de kusura bakma ne adi adammış.

onu bi kizginlikla soylemis ozur diledi sen istesen bile ben yapmazdim dedi. Kiz oldugumdan suphe duydugunu dusunmuyorum o an kendini tatmin etmek icin oyle birsey geldi aklina zaten lafini cok yaptim. O da tamam daha soyleme sinir aninda soyledim hataydi kapat dedi.

Sevgilime guveniyorum kizlar duzgun biri. Devam ediyor iliskimiz o yuzden.

Ya seni deniyordur bence eski sevglin belki senin hakkında bunları düsündürecek şeyler söyledi.ayrıcada güvenmiyorsa neden hala knusysunki

Ya seni deniyordur bence eski sevglin belki senin hakkında bunları düsündürecek şeyler söyledi.ayrıcada güvenmiyorsa neden hala knusysunki

guvenmiyor degil canim o gun berbat bi gundu. O gunun vermis oldugu kizginlikla soyledi. Guvenmese iliskiye devam etmez. Öyle biri degil. Yanlis tanidigimi dusunmuyorum. Sonra anladi hatasini hemen israr etme gibi bi durum olmadi. Oyle bisey olsaydi ayrilcaktim zaten direk.

o gun soyledi ertesi gun ozur diledi.

ergen ilişkisi gibi, sevgilin de hormon manyağı bir ergen gibi sanıyorum yaşı epey küçük :37: karım olacaksın ne kadar kroca bir benimle seviş deme biçimidir yaa. nasıl ikna edicem diye soruyosun bide, etmiceksin yürrü anca gidersin diyeceksin teklife bak

Hemen ayrık bu da bir pislik sayılır yaş erken yeniden seversin sakın yapma inanmazsa kendi kaybeder

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çoook yıllar evvelinde benim de başıma geldi aynısı..beni garantilemek istemişti..olmadı öyle birşey tabi..ama şöyle bir bakıyorum da şu hayatta beni en çok o sevmiş..kurduğu cümlelerden çok, kalbinden geçirdiğini anlamaya çalış ve onu konuşarak ikna et..sen hepimizden daha iyi anlayacaksın..

Deneme denilen şey de olabilir bu...
İsterler böyle konuda emin olmayı...
Benden böyle birşey istemedi...
Ancak zaten ben tavrımla istese de olamayacak şeylerin varlığını hissettirdiğimi düşünüyorum.
Sen de sakın böyle bi hataya düşme... Ölüm var !
Tut ki yaşanılanın ardından o öldü ... Kötü niyetli değildi ama ortada kalacaksın :34: Her açıdan düşünün ...

çok kaba bi teklif. seni seviyorum seninle bir kez de olsa beraber olmayı çok istiyorum demek ayrı, senden ayrılmamak için bi şartım var demek çok ayrı. ne nezaketsiz bir teklif! ki gerçi nezaketli de yapılmış olsa ben onunla beraber olmaman gerektiğini savunuyorum. ne iknası Allah aşkına. bu zihniyeti ikna etmeye uğraşma boşuna. büyümemiş daha saçma yollardan sevgini ona ispat etmeni istiyor. sana saygısı olmayan bir erkeğe sen asla saygı duyma. HER ZAMAN DAHA İYİSİ VARDIR

kızlar çok seviyorum ama böyle bişeyı evlenmeden yapamam:( nasıl ikna edicem Allah aşkına yardım edinnn :14::14::14::14::14:

neeeeee sakın öyle birşey yapmayınız :53: ikna etmeye filan da çalışmayın. çok istiyorsa evlenir rahat rahat hayatınızı yaşarsınız olur biter :20:

diyelimki sözde sevdiğinizi baız şeyleri feda ederek gösterdiniz. bu adam sizi terkedip, gerçekten sevdiğiniz ve sizi seven kişiye vereceğiniz ne kaldı ???

28 yaşımda evlendim, erkek arkadaşım bile olmadı. eşim 38 yaşındaydı evlendiğimizde. inanın Onunla karşılaştıktan sonra, "böyle biriyle karşılaşacağımı bilseydim başımı kaldırıp erkek sineğe bile bakmazdım" dedim :ssz: hayatın size ne getireceği belli olmaz. eşiniz, helaliniz olmayan herhangi birine kanmayın derim

belki seni deniyodur eğer daha önce ki sevgilinle ilişki ye girmişsen problem etmeyip onunlada girersin diye bence acık acık konuş seni seviyorum diye evlenmeden böle bişi yapacağım diye bişi yok sırf bu yüzden beni bırakacaksan şimdi bırak diyin
valla doğru söze ne demeli arkadaşa katılıyorum seni deniyodur belki

Bu kadar cahil olmayın. Yapacağın tek şey bu Heralde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yapma etme pişman olursun
Gerekirse bıraksın gitsin hiç üzülme değmez

arkadaşlar 2 aydır birisiyle çıkıyorum. çok seviyoruz birbirimizi evlilik düşünüyoruz.ama bundan önce yanlış bana uymayan belalı biriyle çıkmıştım. başkada kimseyle çıkmadım. bu eski çıktığım sorun oluyordu ara ara. çünkü bunla ilişkiye başlamadan yeni ayrılmıştım ondan.

neyse eski çıktığım duymus yeni biriyle sevgili olduğumu. benleyken de onla görüşüyodun diyor uyduruyor hepsini. dövücem o çocuğu diyor. bunları yeni sevgilim duydu. tuttu aradı onu. o da iğrenç seyler söylemiş. birilerini yollattı yanına tehdit etti bi daha ararsan dayak yersin diye. benden de ayrılcaktı çok yalvardım çok seviyorum düzgün bana uygun biri. o da beni seviyor. tamam ayrılmıycam dedi ama bi isteğim var dedi. karım olmanı istiyorum dedi. ben de tamam dedim. ama hemen evlenemiycez benim okulum bitccek ise gircem o askere gitcek filan.

meğer karım olcaksın derken ilişkiye girmemi istiyormuş. bir kez olcak diyor. duyduklarımı kabul etmem için sana eskisi gibi davranabilmem için bunun olması gerek diyor. yoksa eskisi gibi olamayız biter ilişkimiz diyor. ki önceden asla diyordu ilk gecemizde olcak o heycanıo gece yaşamalıyız diyor.

kızlar çok seviyorum ama böyle bişeyı evlenmeden yapamam:( nasıl ikna edicem Allah aşkına yardım edinnn :14::14::14::14::14:

aklını başına al bıra o densizi!! ne demek evlenmeden birlikte olmak? ha bu istek krşılıklı olur ona bişey demem ama ayrılmamak için bunu istemesi....hevesini alacak ve seni bırakacak akıllı ol!!!

bazı şeyler hayatta bir kere olur..evlilikte böyledir ve özeldir.insan sevdiğini ... ?diyorum başka bişey demiyorum..anladın sen diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun

Seni gerçekten sevseydi şayet senden zor durumda kalacağını adı gibi bildiği böyle bir talebi olmazdı emin ol canım kesinlikle uzak durmanı tavsiye ediyorum 2 aylık bir ilişki sonuçta bu ne yüzsüzce ve düşüncesizce bir talep kesinlikle sevdiğini sanmıyorum..

Back
X