Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kere olacakmış sadece bak sen ya uyanığa ya sakın ama sakın böyle bir şey yapma sana inanıp güvenemiyorsa yol orada oda haklı ne hem cinslerimiz var ok de sevgi varsa güvende vardır yoksa o ilişki yürimez yada çıkar amaçlıdır çok şüphen varsa dr gidelim ama kız çıkarsam seni orada bırakırım de kusura bakma ne adi adammış.
Ya seni deniyordur bence eski sevglin belki senin hakkında bunları düsündürecek şeyler söyledi.ayrıcada güvenmiyorsa neden hala knusysunki
kızlar çok seviyorum ama böyle bişeyı evlenmeden yapamamnasıl ikna edicem Allah aşkına yardım edinnn
![]()
valla doğru söze ne demeli arkadaşa katılıyorum seni deniyodur belkibelki seni deniyodur eğer daha önce ki sevgilinle ilişki ye girmişsen problem etmeyip onunlada girersin diye bence acık acık konuş seni seviyorum diye evlenmeden böle bişi yapacağım diye bişi yok sırf bu yüzden beni bırakacaksan şimdi bırak diyin
arkadaşlar 2 aydır birisiyle çıkıyorum. çok seviyoruz birbirimizi evlilik düşünüyoruz.ama bundan önce yanlış bana uymayan belalı biriyle çıkmıştım. başkada kimseyle çıkmadım. bu eski çıktığım sorun oluyordu ara ara. çünkü bunla ilişkiye başlamadan yeni ayrılmıştım ondan.
neyse eski çıktığım duymus yeni biriyle sevgili olduğumu. benleyken de onla görüşüyodun diyor uyduruyor hepsini. dövücem o çocuğu diyor. bunları yeni sevgilim duydu. tuttu aradı onu. o da iğrenç seyler söylemiş. birilerini yollattı yanına tehdit etti bi daha ararsan dayak yersin diye. benden de ayrılcaktı çok yalvardım çok seviyorum düzgün bana uygun biri. o da beni seviyor. tamam ayrılmıycam dedi ama bi isteğim var dedi. karım olmanı istiyorum dedi. ben de tamam dedim. ama hemen evlenemiycez benim okulum bitccek ise gircem o askere gitcek filan.
meğer karım olcaksın derken ilişkiye girmemi istiyormuş. bir kez olcak diyor. duyduklarımı kabul etmem için sana eskisi gibi davranabilmem için bunun olması gerek diyor. yoksa eskisi gibi olamayız biter ilişkimiz diyor. ki önceden asla diyordu ilk gecemizde olcak o heycanıo gece yaşamalıyız diyor.
kızlar çok seviyorum ama böyle bişeyı evlenmeden yapamamnasıl ikna edicem Allah aşkına yardım edinnn
![]()