Arkadaşlar nasıl hamile kaldınız?

yani uygyuladığınız yöntemler,tavsiye deiceğiz metotlar içtiğiğiniz bitkisel yöntemler falan.başka şeyler deil tabii:roflol:

:roflol:
canım bunun için çok topik var zaten hamile kalma yöntemleri die:jeyyar:

paylaşımlarınızı bekliyorum?şimdiden teşekkürler:Saruboceq:
ilk önce hamile kalmayı aklından cıkartıp eşinle beraber olacaksın altın kural bu görev olarak degil zevk için yapacaksın ...... vede beraberlikten sonra hemen kalkma ayaga ayaklarını dik yat vede sırtına yastık koyy en az 1 saat yat.....ayrıca eşine bol bol kahve içir bide adetin biter bitmez baraber ol daha sonra yumurtlama gününden ovolasyon gününe kadar hergün beraber ol..................ben böle kaldım hepsini yaptım anca oldu ama sunu unutma olmadı die hayal kırıklıgı yaşama ben 1bucuk sene denedim vede sonunda oldu çoook şükürrrr...............bide sen kendini iyi koru bol bol pekmez iç

aynen yukarda anlattığı gibi adetin bittiği gün ilişkiye girmeye başla.çünkü herkesin yumurtlama zamanı farklı.bende 4 ay sonra kaldım.hemen kalkmadım uyudum ilişkiden sonra.öle oldu umarım en kısa zamanda güzel haberlerini duyarızzzz:sinifsinif:

paylaşımlarınızı bekliyorum?şimdiden teşekkürler:Saruboceq:

canımmm adetin bittikten sonra kesnlikle hergün değil gün aşırı ilişkiye girmen gerekiyo... erkek sperminn kalitesi için mutlaka bi gün ara vermek lazım... ilşki sırasında zavk almaya bak bebek için oldu bittiye getirme sakın... ve bittkten sonra hemen ayağı kalkma yatabildiğin kadar yat cnm...ben 1 yıldan fazla bebek istedim.. çok denedim ama olmadı en son bu gün aşırı ilişki ve ayakları kaldırma metoduyla 3, ay hamile kaldım... şimdi sıra sende hadi bakalım hamiş haberlerini bekliyorum en kısa zamanda...

tamamen doğal yolla
üstelik ne ayaklarımı diktim ne şekilden şekile girdim.
ama ilişkiden zevk almak önemli bence yani ben öyle düşünüyorum.

canım güzel dileklerin için teşekkürler dün başladık bakalım çalışmalara bi gelişme olursa haber vericem.

arkadaşlar bende 1,5 yıllır bir ilişki yaşıyorum 2 aylık evliyiz fakat benimde olmuyor bende çatlamayan yumurtalar varmış zaten her ay hap kullanmadan adet olamıyorum birde eşiminde sperm sayısı 3000 düşükmüş tüp bebek dediler eşim ve benim yapmam gereken bişey varmı ne önerirsiniz deliricem artık neden olmuyo neden

canım eşin için çinko hapları var vitamin hapları onları tavsiye edicem... keçiboynuzu pekmezi ve ballı cevizli enerjisi yüksek dopingli besinleri tavsiye edicem... senin içinde adaçayı içebilirsin havuç ve soğan kürleri yapabilirsin forumlar arasında bu konuyla ilgilenen ve daha bilgili olan bi sürü hanım var sen başka topiklere bak cnm..sana daha çok yardımcı olacaklardır ümitsizliğe kapılma sakınn.... ve kafana takma

Teşekkür ederim cnm ama napıyım artık öyle çok istiyorumki özlemle yanıp tutuşuyorum önüme neresi geldi bilgi almaya çalışıyorum

merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin

benim hikayem şöyle ;
9 kasım 2008 de evlendim ilk ay kocam korundu daha sonra doktora gidip muayene oldum ve yasmin kullanmaya başladım 2010 yılına girene kadar aralıkta bıraktım ilacı ocakta kalmadım şubatta hamileydim ve dr.a gittiğimde dr bana doğum tarihi olraka 9 kasımı verdi :) var mı böyle tesadüf :) şuan 37 haftalık hamileyim erken geç olma ihtimali var tabi ama kısmet işte hakkımızdan hayırlısı şimdi sabırsızlıkla bekliyrm p.tesi kontrole gidicem belki doğuma alır diye düşünüyorum ama bakalım Rabbim herkese evlat sevgisini taddırsın henüz elime almadım yavrumu ama içimde olması kadar güzel bişi yok hareketlerini hissetmek kalb atışını hissetmek muhteşem Rabbim herkese nasip etsin inşallah
sıkmayın canınızı rahat olun biraz ben hep ilacı bıraktıktan sonra 4-5 ay olmaz diyodum ama oldu oyüzden sitres yapmanıza gerek yok vakti zamanı gelince olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…