Arkadaşlar ne olur bi bakın; rinoplasti sonrası burundan nefes alamıyorum!!!

minela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
21
4
86
selam bayanlar ameliyat olalı 1 hafta olsu tamponlarım alınalı 3 gün.Tampon ilk çıktı nefes alabildim sonra yine tıkandı.Burnumun içini inceliyorum da sol taraf açık,sağ taraftaki etler yapışık bir türlü açılmıyor.Çok canım sıkılıyor böyle kalacak diye korkuyorum başına gelen var mı normal mi sizce?lütfen cevap verirseniz sevinirim

Benimde yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı nefes alamamak çok kötü birşeymiş bunu çok iyi anladım bir haftada. Bazı kişiler yorumunda ameliyattan sonrada nefes alamama problemi yaşadığı ve zamanla almaya başladığını belirtmişler. Bende alamamaktan çok korkuyorum. Şu anda tamponlarım çıkmadı bir tanesi açık diğeri kapalı ve açık olandan az biraz alıyorum

Benimde yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı nefes alamamak çok kötü birşeymiş bunu çok iyi anladım bir haftada. Bazı kişiler yorumunda ameliyattan sonrada nefes alamama problemi yaşadığı ve zamanla almaya başladığını belirtmişler. Bende alamamaktan çok korkuyorum. Şu anda tamponlarım çıkmadı bir tanesi açık diğeri kapalı ve açık olandan az biraz alıyorum
Geçmiş olsun öncelikle,sizin belki tampon kaynaklıdır alınınca rahatlarsınız inşallah.benim tampon alondı biri açık diğeri kapalı çok canım sıkkın :(

Geçmiş olsun öncelikle,sizin belki tampon kaynaklıdır alınınca rahatlarsınız inşallah.benim tampon alondı biri açık diğeri kapalı çok canım sıkkın :KK43:
Okyanus suyu kullanıyor musun?
Daha önce böle bir sorun varmıydı ?

Doktorunuza danistiniz ki acaba? O ne diyor bu duruma?
Doktorum tamponu alırken tıkanıklık olabilir sonrasında yine dedi ama bir burun deliği açık diğeri kapalı olunca korktum komplikasyon mu gelişti acaba diye.haftaya kontrole gideceğim o zaman görecek.

Doktorum tamponu alırken tıkanıklık olabilir sonrasında yine dedi ama bir burun deliği açık diğeri kapalı olunca korktum komplikasyon mu gelişti acaba diye.haftaya kontrole gideceğim o zaman görecek.

Anladim gecmis olsun. Ben de oyle bir sikinti olmadi ama ilaclari kullanmayi biraktiktan sonra tikanikligim geri dondu. Bosuna ameliyat olmus oldum.

Back
X