Arkadaslar ne olur yardim edin kafayi yemek uzereyim.

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Yaklasik 2 yil once kurtaj oldum.oldugum yere cok da guvenemedim sonradan.4 5 gun yogun olurken kanamalarim kurta oncesi sonrasinda 2 en fazla 3 gune dustu.yogun da gelmiyor ama duzeni hic sasmiyor.arkadaslar ne yardimci olun benimle ayni durumda olan var mi.yapisiklik olabilir mi cocugum olur mu?doktorlara gittim cok umuramiyorlar.kimi zannetmiyorum yoktur yapisiklik diyor.kimi hamile kalamazsan bakalim diyor.kurtaj olacakkrn ameliyathanede metal kuretler gormustum.sanirim vakumla da yapilmadi kurtajim.interntten surekli yapisiklik konusunu arastiriyorum.yardim edin.Lutfen :(

Doktorlar ciddiye almıyor ne demek? Siz iyi bir doktora denk gelmemişsiniz o zaman. İçinizde çok şüphe varsa, iyi bir doktora gider HSG (rahim filmi) çektirmesini istersiniz. Yapışıklık var mı yok mu, hepsi ortaya çıkar. Varsa, onun da çaresi var. 2 yıl kuruntu yapana kadar, iyi bir doktor bulsaydınız da, şimdi bunları düşünmeseydiniz keşke.

Doktorlar ciddiye almıyor ne demek? Siz iyi bir doktora denk gelmemişsiniz o zaman. İçinizde çok şüphe varsa, iyi bir doktora gider HSG (rahim filmi) çektirmesini istersiniz. Yapışıklık var mı yok mu, hepsi ortaya çıkar. Varsa, onun da çaresi var. 2 yıl kuruntu yapana kadar, iyi bir doktor bulsaydınız da, şimdi bunları düşünmeseydiniz keşke.
Doktorun biri hsg cekelim dedi ama rahmi yipratiyormus mudahale ettirmek istemedim canım baska bir doktor soyle demisti hsg cekip de yipratmaya gerek yok hamile kalamazsan gel dedi o zaman evli degildim

Yaklasik 2 yil once kurtaj oldum.oldugum yere cok da guvenemedim sonradan.4 5 gun yogun olurken kanamalarim kurta oncesi sonrasinda 2 en fazla 3 gune dustu.yogun da gelmiyor ama duzeni hic sasmiyor.arkadaslar ne yardimci olun benimle ayni durumda olan var mi.yapisiklik olabilir mi cocugum olur mu?doktorlara gittim cok umuramiyorlar.kimi zannetmiyorum yoktur yapisiklik diyor.kimi hamile kalamazsan bakalim diyor.kurtaj olacakkrn ameliyathanede metal kuretler gormustum.sanirim vakumla da yapilmadi kurtajim.interntten surekli yapisiklik konusunu arastiriyorum.yardim edin.Lutfen :KK43:
iyi bir dr a git, histereskopi yapar

Yani bu muayene ile belli olur. Sizin yaşadığınız bu durumu birebir kim yaşamış olabilir ki? Özel sigortanız varsa Memorial hastanesini öneririm. Doktorları muhteşem.

Yaklasik 2 yil once kurtaj oldum.oldugum yere cok da guvenemedim sonradan.4 5 gun yogun olurken kanamalarim kurta oncesi sonrasinda 2 en fazla 3 gune dustu.yogun da gelmiyor ama duzeni hic sasmiyor.arkadaslar ne yardimci olun benimle ayni durumda olan var mi.yapisiklik olabilir mi cocugum olur mu?doktorlara gittim cok umuramiyorlar.kimi zannetmiyorum yoktur yapisiklik diyor.kimi hamile kalamazsan bakalim diyor.kurtaj olacakkrn ameliyathanede metal kuretler gormustum.sanirim vakumla da yapilmadi kurtajim.interntten surekli yapisiklik konusunu arastiriyorum.yardim edin.Lutfen :KK43:
Toplam 5 defa kürtaj oldum 3. den sonra hsg çekildi yapışıklık gözükmedi.. 4. defa ikiz gebelik kürtajı oldum.. yaklaşık 1 yıl sonra histeroskopi çekildim çok fazla yapışıklık olmuştu ( Bu arada kürtajı yapanla histeroskopiyi yapan aynı proff du, yapışıklığın kötü kürtajla alakası olmayabilir) Tekrar hamile kaldım yine kürtaj oldum ( yine aynı doktor) bu sefer tekrar histeroskopi yapıldı yapışıklık yoktu.. Yani histeroskopi veya rahim filminin (hsg) kimseye bi zararı olmaz ;)

Toplam 5 defa kürtaj oldum 3. den sonra hsg çekildi yapışıklık gözükmedi.. 4. defa ikiz gebelik kürtajı oldum.. yaklaşık 1 yıl sonra histeroskopi çekildim çok fazla yapışıklık olmuştu ( Bu arada kürtajı yapanla histeroskopiyi yapan aynı proff du, yapışıklığın kötü kürtajla alakası olmayabilir) Tekrar hamile kaldım yine kürtaj oldum ( yine aynı doktor) bu sefer tekrar histeroskopi yapıldı yapışıklık yoktu.. Yani histeroskopi veya rahim filminin (hsg) kimseye bi zararı olmaz :KK66:
peki adetlerinde azalma olmuş muydu canım?

Back
X