Arkadaşlar ne olur yardım edin sizce (uzun) ?

Şaka gibi ya, çocukların düştüğü duruma bak. Biz gelecekten umutluyuz sözde ama liseli kız kalkmış fal bakıyor ve falcının dediklerine inanıyor. Ne ara bu hale geldik Cidden şaşırıyorum.

Bence sizin kendi içinizde sorunlariniz var
Ciddi ciddi yardım almanızı öneriyorum

Öncelikle ablacım senin gibi lise son sınıf aydın bir genç kızın falcılarla ne işi var? Dolandırıcı olduklarını biliyorsun değil mi ? Derslerine odaklanman gerekirken öyle manasız şeylere para harcama yalan dolan şeyler, ben sana diyim. Atıyor işte kadın.

Arkadaşınla konuşuyorsunuz iyi güzel ama derslerini engellemesine izin verme sınavına ne kaldı şurda. Ve telefon olayını kapat gitsin daha okudular mı okumadılar mı belli değil ki telefonunu karışırsalar notlara girip ona bakmaları falan çok saçma yani sen kendinkendine kurmuşsun bide devam ettiriyosun yok instagramıma bilmemnoldu diye. O konuları kapat çocukla öyle konuş, ve de derslerine odaklan bence canım üniversitede o günlerin asla geri gelmiyor

Konunun size uzun gelmemesi genç kıza uzun gelmesinin sebebi yeni nesilin iki kelimeden fazla yazışma yapmaması.. yeni nesil yazmıyor onun yerine watsapta bile ses kaydedip gönderiyor. İki cümle yazdılar mi destan yazdık sanıyorlar. Nerden mi biliyorum okulumda iki satır yazı yazdırmaya kalkınca öğretmenim fotoğrafını çekebilir miyim diyen mi ararsin,offf çok uzun bu diyen mi ararsınız her çeşit öğrenci var. Uzunluk kısalık konusuna bir açıklık getireyim dedim gereksiz yere...

Canım yazarken daha çeyregini bile yazmamısken yanlıslıkla yeniyim diye göndere tıklamışım sonra güncelledim normali cok uzundu

Ah çocuğum ne falı ne falcısı aklını başına al. Şu şarlatanlara prim vermeyin yahu. Bi de okuyosunuz ama beyinler sıfır km. Allah akıl fikir versin..

keşke bu tarz şeylerle uğraşmak yerine bak ne güzel lise sona gelmişsin bir yazı yazmayı öğrenseydin paragraf falan kullansaydın.Olayı tam olarak anlamadım ama takma çocuğu da telefon olayı ile boğma,telefonunun şifresini sadece kendi bileceğin bir şey yap,eğlenmene bak emin ol lisede dert ettiğim böyle şeylere şimdi dönüp bakınca ne komikmiş diyorum.Çocuktan hoşlanıyorsun bak o da buluşmak istiyor demek ki çok boş değil eğlenin işte ne güzel zamanlarınız saçma triplerle boşa harcama ve en önemlisi en azından bu sene önceliğin derslerin olsun gerisi gelir :)

Ya kızlar neden hemen boşan diyorsunuz? Sen onlara bakma tatlım ortada emek var. Bir yuva kolay mı kuruluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…