-kendini bu abazalar için "saklayan" kadın derken, neyi kastettiğimi daha açık bir şekilde anlatmaya çalışayım.
kadınlı erkekli cinselliği sağlıklı oturtamamış bir toplum varsa,
bu toplumdaki erkekler sokakta kadın bacağı görüp tahrik olacak kadar abazaysa ve sırf bu toplumun kültürü yüzünden de, kadınlar kendilerini bu abazaları tahrik etmemek için kollamak ve saklamak durumunda kalıyorlarsa,
eşiyle cinselliğini sağlıklı dolu dolu yaşayamayan bir erkek, eşini tatmin edemeyen bir erkek,
sokakta, televizyonda orada burada gördüğü kadınlara ağzından salyalar akıtmaktan hatta laf atmaktan, tacizde bulunmaktan geri kalmıyorsa,
ve "erkektir, yapar, doğası öyle" diyebilen kadınlar, yine bu erkekler için "zarım benim namusum, kendimi ona tertemiz emanet ettim" diyebiliyorlarsa...
kadınlı - erkekli sapıtmış bir toplumun tasviri değildir de nedir bu?
"erkek cinsel açıdan tatmin olmazsa, aldatır" diyen kadınlar, abaza ve görmemiş olan bir erkeğe (zira sevgilisini bu sebeple aldatmayı düşünebilen biri açık saçık bir şekilde abazadır, görmemiştir ve cinselliği de sağlıklı algılayamamıştır. bu ne yahu, git masturbasyon yap o zaman, maymun musun sen çiftleşmeden duramıyorsun?!) kendilerini mal gibi sunmuyorlar da ne yapıyorlardır?
ve ben kadınlara "kendinizi bu konuma koymayın, gücünüzün, hakettiğiniz yerin, varlığınızın, dişiliğinizin, benliğinizin farkına varın" dediğim için, bizzat bu kadınlar tarafından saldırıya uğruyorum.
Bu ironiye gülümsemekten başka bir şey de elimden gelmeyeceğinden, susmayı tercih ediyor ve susuyorum.