- 10 Ekim 2016
- 19
- 15
- 3
- 33
Cok saol canim. Allahım hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinNisa hastanesinde o da canım. Ben memnunum kendisinden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok saol canim. Allahım hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinNisa hastanesinde o da canım. Ben memnunum kendisinden.
Amin canım. İnşallah senin de, gönlüne göre de bir doktor bulursun inşallah.Cok saol canim. Allahım hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
merabalar ben de nisa hastanesine asiye hanıma gidiyorum ama doğum ücretleri çok yüksek diye duydum onun için acaba hastanemi değiştirsem mi diye düşünüyorum bu konuda bi bilginiz var mı normal doğum ve sezeryan fiyatlarını biliyo musunuz?geçen sene gebeliğimde ilk kontrollerimi Derya hn a yaptırdım. ama sonra ısrarla normal doğum istediğim için Asiye Uzun a geçtim. çooook memnun kaldım. Derya hn ın ilgisi alakası çok iyiydi. belki o da normal doğumu destekliyordur ama ben enim olamadığım için geçtim.
Evet cnm gecede kadin dogumda nobetci dr oluyorBen oglumda derya hanima gittim.cok memnunum kendisinden.siz sormadan her konuyu cevapliyor .. genital bolgemde varis kist sorunum dogumda asiri kanama ihtimalim olmasina ragmen cok basarili bir sezeryan yapti.kendisinin cesaretli durusu bana guven verdi.cunku ayni hastanede baska bir dr ben boyle bir varis gormedim vs deyipbeni cok korkutmustu..derya hanimda dogum yapan bir arkadasim iki cocugunu da onda normal yapti..simdi ankaraya tasindik.gidip dogumu orda mi yapsam diye ciddi ciddi dusunuyorum..cunku burda ankarada iki dr a gittim biri resmen korkak cikti.biri de agresif ..Allahim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi..fiyat kalite olarak bakarsak uygun fiyati.ama nisa hastanesi nin kadin dogumu devlet gibi cok kalabalik bazen bir saat bekleme olabiliyor..ama ben cok dr olmasini begenmistim.benim bildigim gece de nobetci dr oluyor hastanede
Tel acip sorunca soyluyolar diye biliyorummerabalar ben de nisa hastanesine asiye hanıma gidiyorum ama doğum ücretleri çok yüksek diye duydum onun için acaba hastanemi değiştirsem mi diye düşünüyorum bu konuda bi bilginiz var mı normal doğum ve sezeryan fiyatlarını biliyo musunuz?
Derya hanima dusunmeden gidin pisman olmazsiniz..dunya iyisidircanım derya hanıma gittin ve memnun kaldın mı çok merak ettim . bende son dönemdeyim doktorumu değiştirmek zorundayım çok gerginim. derya hanımı öneriyomusun?
Gayet uygun ucretleri.ekstra olarak evinden cagirdgnizda verdiginz ucrette cok makulHamileliğimin başından beri Derya Hanım'a gidiyorum ve memnunum. söylediğine göre normal doğum olmasını destekliyor. eğer doğuma girmesini istiyorsanız bunu talep etmeniz lazım ve belirli bir ücreti var. ücretleri burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama hastaneyi arayınca ücretlerle ilgili bilgileri alabiliyorsunuz
80 tlGüncel olarak muayene ve doğum ücretlerini bilen var mı acaba nisa hastanesinin?
Normal dogum 900.sezeryan 1650
Çok teşekkür ederim :) medipol megayla ikisi arasında kalmıştımNormal dogum 900.sezeryan 1650
Doktor mesai saati disinda geliyorsa ayrica para oduyorsnz
Ben yaptım canımDerya hanımda normal Doğum yapan var mı acaba?