Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yari pismis yumurta aki gibi mi? Eger oyleyse nisandir. Bende coook hafif pembelik de vardi ve yarim saat sonra dogum sancilarim baslamisti. Hayirlisi ile kucagina alirsin insallah.arkadaşlar 40+3teyim.tuvalet kağıdında kansız beyaz-sarı yumurta akı kıvamında, bali gibi yoğun bir şey vardı.akıntı gibi akışkan değil,katıydı.ama baya çooktu.nişan gibi gel,yo bana ama.sizce nedir?
arkadaşlar 40+3teyim.tuvalet kağıdında kansız beyaz-sarı yumurta akı kıvamında, bali gibi yoğun bir şey vardı.akıntı gibi akışkan değil,katıydı.ama baya çooktu.nişan gibi gel,yo bana ama.sizce nedir?
henüz kanlı birşey yok.ağrım sızım da yok.sabırsızlıkla bekliyorum...
bende çok heyecanlıyım arkadaşlar.henüz hiç bi belirti yok o olaydan başka.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.pazartesi kontrolüm var.pazartesiye kalmaz inşallah.perşembe 1 cm açılmam vardı ve rahim yumuşamaya başlamıştı.inşallah yarın güzel haberleri veririm sizlere...
mrb kızlar.jöle kıvamındaki aynı maddeden dünden beri 2 kez daha geldi.miktarı azalıyo fakat yoğunluğu, şekli,rengi aynı.ne oldunu anlayamadım bi türlü.doktorumu aradım dün ama birinde çocuğunu emziriyodu,birinde de uyumuştu.eşi açtı telefonu,acilse uyandırayım dedi ama gerek görmedim.nede olsa yarın randevum var.