Arkadaslar nolur acil yorum yapin nolur😔

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Adet oncesi yapilan testler pozitif cikar mi. Ben bugun bi tane daha yaptim yine cizgi cikti. Toplamda 6 tane yaptim 1 hafta icinde. Biraz kasık agrim oluyo dün oldu, bugünde var. Ayakta durup kendimi yordgum zaman oluyo. Banyoya giricem simdi şeffaf çok acik kahverengi sulu akinti gelmis cok az, korkuyorm acaba adet mi olcam diye

Adet oncesi yapilan testler pozitif cikar mi. Ben bugun bi tane daha yaptim yine cizgi cikti. Toplamda 6 tane yaptim 1 hafta icinde. Biraz kasık agrim oluyo dün oldu, bugünde var. Ayakta durup kendimi yordgum zaman oluyo. Banyoya giricem simdi şeffaf çok acik kahverengi sulu akinti gelmis cok az, korkuyorm acaba adet mi olcam diye
Yarin sabh doktora gidiyorum bu arasa

Erken gebelik testi ise veya erken dollenme olmussa cikar..
Cift cizgi gorduyseniz yuksek ihtimal halimesiniz ama o akinti hosuma gitmedi..
Yerlesme kanamasi denilen sey de olabilir.
Kasik agrisi normal.

Adetinize kaç gün kaldı? Testinizi atarmısınız.

Erken gebelik testi ise veya erken dollenme olmussa cikar..
Cift cizgi gorduyseniz yuksek ihtimal halimesiniz ama o akinti hosuma gitmedi..
Yerlesme kanamasi denilen sey de olabilir.
Kasik agrisi normal.
6 tane normal test yaptm ama gec dollenme biliyorumm akintim cok koyu degildi sulu kahverengiydi ama çok cok açıkti. Yarin sabah randevum var, korkuyorm ya 6 taneside yanlis ciktiysa diye

6 tane normal test yaptm ama gec dollenme biliyorumm akintim cok koyu degildi sulu kahverengiydi ama çok cok açıkti. Yarin sabah randevum var, korkuyorm ya 6 taneside yanlis ciktiysa diye
6si da pozitifse yanlis cikma ihtimali cok dusuk canim

Testi atarsan daha iyi yorumlanir canim psikolojik hamilelik testte cikmaz:D

Testlerini cekip atsana canim

Eklentiler

• 20201222_121503.webp
    20201222_121503.webp
    29 KB · Görüntüleme: 89
Adetiniz belkide 1 hafta geçmiş kadar koyu çıkmış. Sanırım erken yumurtlamışsınız. Bu testlere göre Tabiki hamilesiniz. Bende silik çizgi fln zannettim. Sağlıklı ilerler inşallah.
Cok tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsin, insallah yarinda hayirli haberlerini duyarm

Cok test yaptm hepsi negatif cikti, simdi 6 tane pozitif cikmasina ragmen negatif cikar mi diye dusundm ister istemez. Bide kasık agrim olunca valla cok korktum
15 inde bile çizgi var. Bugünün tarihiyle 7 gün önce pozitifi görmüşsünüz. oluyor, bu durumda adetten önce olamaz. Yani giderseniz sanırım keseyi bile görürsünüz. Kasık ağrısı çoğu hamlede oluyor. Yerleşme zamanı olduğu için.

Ben ilk pozitif testimi adet tarihimden birkaç gün önce almıştım. Erken pozitif çıkabiliyor. Şu anda da 33 haftalık hamileyim. Testleriniz pozitif 💜

Back
X