Arkadaslar nolur acil yorum yapin nolur😔

Cok test yaptm hepsi negatif cikti, simdi 6 tane pozitif cikmasina ragmen negatif cikar mi diye dusundm ister istemez. Bide kasık agrim olunca valla cok korktum
Canım zaten gebeliğin en büyük habercisi kasık ağrısı ağrın olmasaydı asıl negatif çıkma ihtimali vardı ağrın olduğu için sevinmelisin

15 inde bile çizgi var. Bugünün tarihiyle 7 gün önce pozitifi görmüşsünüz. oluyor, bu durumda adetten önce olamaz. Yani giderseniz sanırım keseyi bile görürsünüz. Kasık ağrısı çoğu hamlede oluyor. Yerleşme zamanı olduğu için.
Bu kanamada yerlesme kanamasi mi o zaman. O korkutmustu birazckta beni, dedim düşük mu yapiyorm

Kasık ağrısı iyiye yorumlanır, bende niyetine girdim 1 haftadır korunmuyorz eşimle ve gerçekten bende de kasık ağrısı var ben hamileliğe yormuyorum ama kasık ağrısı siZin için iyi bir belirtidir

Kasık ağrısı iyiye yorumlanır, bende niyetine girdim 1 haftadır korunmuyorz eşimle ve gerçekten bende de kasık ağrısı var ben hamileliğe yormuyorum ama kasık ağrısı siZin için iyi bir belirtidir
Insallahh yaa, bebek iyi olsunda tek istegm o

15 inde bile çizgi var. Bugünün tarihiyle 7 gün önce pozitifi görmüşsünüz. oluyor, bu durumda adetten önce olamaz. Yani giderseniz sanırım keseyi bile görürsünüz. Kasık ağrısı çoğu hamlede oluyor. Yerleşme zamanı olduğu için.
Merhabalar. Yeni actigim konuma bakar misinz rica etsem

15 aralıkda da hafif çizgi mi var benim testimde çok hafif belli belirsiz bi çizgi var benimde hafif agrım var gögüs ve karında

Merhaba adetime 9 gün var kahve rengi akıntım oldu bugun. Aşırı uyku hali ve baş ağrısı var test yapmalımıyım

Back
X