- 6 Eylül 2024
- 30
- -1
- 24
- Konu Sahibi zorunlualandemek
Arkadaşlar adet düzensizliğim var diye kadın doğuma gittim karnımdan ultrasonla yumurtalıklara baktı gebelik olsa görür müydü nolur bilem biri yardımcı olsun lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani küçük haftalarda göremez ama 5 6 haftalık olursa görmesi gerekirArkadaşlar adet düzensizliğim var diye kadın doğuma gittim karnımdan ultrasonla yumurtalıklara baktı gebelik olsa görür müydü nolur bilem biri yardımcı olsun lütfen
19 temmuzdaydı ilişki olsa görür müydü acaba çok tedirginim bi doktora yazdım kan testi şart karından ultrasonla görülmez diyorYani küçük haftalarda göremez ama 5 6 haftalık olursa görmesi gerekir
Evet 19 Temmuz sa eğer gözükmez büyük ihtimalle19 temmuzdaydı ilişki olsa görür müydü acaba çok tedirginim bi doktora yazdım kan testi şart karından ultrasonla görülmez diyor
Neden acaba 6-7 hafta olmuş oluyor kaçıncı haftadan itibaren görülürEvet 19 Temmuz sa eğer gözükmez büyük ihtimalle
aaa evet ben temmuz diye hesaplamadım bebek olsa gözükmüş olması lazım adet olmadın mı o günden beri ?Neden acaba 6-7 hafta olmuş oluyor kaçıncı haftadan itibaren görülür
Fark ederdi.Arkadaşlar adet düzensizliğim var diye kadın doğuma gittim karnımdan ultrasonla yumurtalıklara baktı gebelik olsa görür müydü nolur bilem biri yardımcı olsun lütfen
E ver kan testi bin tane test istiyor araya da gebelik testini de ister. Neyin korkusu bu.19 temmuzdaydı ilişki olsa görür müydü acaba çok tedirginim bi doktora yazdım kan testi şart karından ultrasonla görülmez diyor
Aynı gece oldum bi sonraki ay 1 hafta gecikmeli oldum ve miktarı azdı çok korkuyorumaaa evet ben temmuz diye hesaplamadım bebek olsa gözükmüş olması lazım adet olmadın mı o günden beri ?
Hiçbişey istemedi yumurtalıklarda kist yok ilaca gerek yok dedi bende söyleyemedimE ver kan testi bin tane test istiyor araya da gebelik testini de ister. Neyin korkusu bu.
Korunmasız ilişki mi yaşadın ?sürtünmeden bahsetmiyorum dumduz ilişki yaşadın mı ?Hiçbişey istemedi yumurtalıklarda kist yok ilaca gerek yok dedi bende söyleyemedim
Yok öyle ilişki değil sadece elbiselerle sürtünme oldu sonra o eliyle beni boşalttı onun elinde kendi zevk suyu var mıydı yoo muydu onu bilmiyorum penis vajina teması hiç olmadıKorunmasız ilişki mi yaşadın ?sürtünmeden bahsetmiyorum dumduz ilişki yaşadın mı ?
Ee vahiy yoluyla mı hamile kalicaksin tövbe yaYok öyle ilişki değil sadece elbiselerle sürtünme oldu sonra o eliyle beni boşalttı onun elinde kendi zevk suyu var mıydı yoo muydu onu bilmiyorum penis vajina teması hiç olmadı
Sen hala orda mısın ya amannnnn.Yok öyle ilişki değil sadece elbiselerle sürtünme oldu sonra o eliyle beni boşalttı onun elinde kendi zevk suyu var mıydı yoo muydu onu bilmiyorum penis vajina teması hiç olmadı
Elinde zevk suyu varsa da vajinaya girdiyse diyeEe vahiy yoluyla mı hamile kalicaksin tövbe ya
İçim bi türlü rahat etmiyor ya bazı doktorlara yazdım instadan o testlere güvenme dedi ultrason içinde görünmeyebilir dediler napıcam bilemedim sistemde göründüğü için kan vermek istemiyorumYav testinizde sanki bi çizgi var dedim diye ben mi soktum ki aklınıza bunları. Yokmuş valla çizgi gözlüğümü takıp baktım. Zaten hamile kalınmaz dediğiniz şekilde
Görünsün, kim ne bilecek betanın ne olduğunu aileniz görür vs diye korkuyorsanız. Ultrasonda da görünmeme olasılığı yok son adet tarihiniz neydiİçim bi türlü rahat etmiyor ya bazı doktorlara yazdım instadan o testlere güvenme dedi ultrason içinde görünmeyebilir dediler napıcam bilemedim sistemde göründüğü için kan vermek istemiyorum