Arkadaslar nolur bilen yorum yapsin

Denizzzz159

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
208
-6
13
32
Arkadaslar merhaba benim tiklerim var son zamanlarda iyice azdi arrk delirxek gbi hissediyoeum yaparken agliycam artik nolur yardim edin bi caresi varmidir
Bide soyle dusunuyorum yapmasam sanki kafayi yicek gbi hissediyorum acaba ustune gidip yapmamaya calissam gercekten kafayi yermiyim size komik gelebilir ama cok zor durumdayim nolur yardim edin

Gittimde bi ise yaramiyo hic bisey ben baska sey icin gtmstm bunuda sıkıstrmistim arada ozel bi tevadi olmadi oyuzden gerci
Bence sadece bu konu üzerine gitmelisiniz
Belki farklı bir doktora.

Mesela yapmazsam delirecekmiş gibi hissediyorum dediğiniz şeyleri yapmamak için çaba sarfedebiliyor musunuz?
Bunu zorlamaya çalışın mesela.

Bence sadece bu konu üzerine gitmelisiniz
Belki farklı bir doktora.

Mesela yapmazsam delirecekmiş gibi hissediyorum dediğiniz şeyleri yapmamak için çaba sarfedebiliyor musunuz?
Bunu zorlamaya çalışın mesela.
Iste diyorum ki acaba yapmamaya calissam delirirmiyim yoksa yapmamaya calisirsammi iyi gelir sorunum burda basliyo belkide

Daha çok OSB gibi geldi bana.
Doktorla görüşmen gerekir tabi biz bilemeyiz.
Ama yapmazsan hiçbişey olmaz kafayı yemezsin yani. En azından dene ve kendin gör.

Göz kırpmak dediğiniz durmadan seri bir şekilde göz kırpmayı mı kastediyorsunuz.

Iste diyorum ki acaba yapmamaya calissam delirirmiyim yoksa yapmamaya calisirsammi iyi gelir sorunum burda basliyo belkide
Bunu denemeden bilemezsiniz.

Mesela şöyle düşünün sigara da buna benziyor ama insanlar bırakabiliyor.
Üstelik onda ekstra vücuda giren maddelerin bağımlılığı var.
Sizdeyse sadece gerçek dışı inanışlar var.
Atıyorum merdiven sayma takintiniz varsa saymadan yürüyen insanların başına bir şey gelmiyor.
Bu sekilde kendinizi inandırmanız gerek.
Tabi uzman desteğini mutlaka alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…