- 17 Kasım 2020
- 208
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Bi cok var bi tane degil ki gozlermi kirpiyorum herye dokunuyorum karsimdaki bana dokununca bidaha dokunduruyorum bazi syleri bidaha soyletiyorum yada karsimdaki baska yere dokunsa bile bidaha dokun diyorum arrk iyice kafayi yemek uzereyimTikiniz nedir ? Yardım alın bu konuda .
Asagida yazdimÖrnek verebilir misiniz
Tabikide vardır araştırın ve yardim alın bu tarz birşey için kimse yardim edemezkiTedavisi varmidir bunun
Hiç psikologla görüştünüz mu bu konuda.Asagida yazdim
Yani en azindan benjm gbi yasayan vaemidir ne ne biliyim dedigim gbi uzerine gitmelimiyim yapmassam nolur falan işteTabikide vardır araştırın ve yardim alın bu tarz birşey için kimse yardim edemezki
Gittimde bi ise yaramiyo hic bisey ben baska sey icin gtmstm bunuda sıkıstrmistim arada ozel bi tevadi olmadi oyuzden gerciHiç psikologla görüştünüz mu bu konuda.
Gorusmediyseniz bir deneyin derim.
Bence sadece bu konu üzerine gitmelisinizGittimde bi ise yaramiyo hic bisey ben baska sey icin gtmstm bunuda sıkıstrmistim arada ozel bi tevadi olmadi oyuzden gerci
Iste diyorum ki acaba yapmamaya calissam delirirmiyim yoksa yapmamaya calisirsammi iyi gelir sorunum burda basliyo belkideBence sadece bu konu üzerine gitmelisiniz
Belki farklı bir doktora.
Mesela yapmazsam delirecekmiş gibi hissediyorum dediğiniz şeyleri yapmamak için çaba sarfedebiliyor musunuz?
Bunu zorlamaya çalışın mesela.
Obs demisti zaten doktkr ama tiklede karisik bence bilmiyorumDaha çok OSB gibi geldi bana.
Doktorla görüşmen gerekir tabi biz bilemeyiz.
Ama yapmazsan hiçbişey olmaz kafayı yemezsin yani. En azından dene ve kendin gör.
Evet kafami cevirmek yuzumu degisik sekiller iste arrk insan icine cikamiyorumGöz kırpmak dediğiniz durmadan seri bir şekilde göz kırpmayı mı kastediyorsunuz.
Bunu denemeden bilemezsiniz.Iste diyorum ki acaba yapmamaya calissam delirirmiyim yoksa yapmamaya calisirsammi iyi gelir sorunum burda basliyo belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?